Ν.Τσιαμούλος: “Η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα στον Άγιο Βλάση”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδικάστηκε η υπόθεση ασφαλιστικών μέτρων για τη χωματερή του Αγίου Βλάση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη του ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/4qCMR5zKJfA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Τσιαμούλος ανέφερε εκδόθηκε η απόφαση μετά από 1,5 χρόνο για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι κάτοικοι για το χώρο στον Άγιο Βλάση. «Η απόφαση δίνει προθεσμία στον δήμο Τρίπολης έως 15 Ιουλίου με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και προδιαγραφές να συνεχίζει να απορρίπτει σκουπίδια στον Άγιο Βλάση. Σε τρεις μήνες πρέπει η Δημοτική Αρχή να έχει κοιτάξει τι θα κάνει γιατί από εκεί και μετά δε θα έχει χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο