Αίγιο: Αστυνομικός υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ συμμετείχε σε διαδικτυακή συζήτηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο 41χρονος αστυνομικός αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία την ώρα που έπαιρνε μέρος σε διαδικτυακή συζήτηση, μέσα στο σπίτι του και πέθανε. Ο θάνατός του έγινε γνωστός λίγο αργότερα, όταν ένας από τους συνομιλητές του, έσπευσε στο διαμέρισμα και τον εντόπισε νεκρό. Ο άτυχος αρχιφύλακας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και όλα δείχνουν ότι προδόθηκε από την καρδιά του. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 6 Απριλίου, με στενούς συγγενείς, συναδέλφους και φίλους του, να προσπαθούν να στηρίξουν την οικογένειά του.

Ο 41χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, υπηρετούσε στις Πεζές Περιπολίες και βρισκόταν στο σπίτι του. Ο αστυνομικός, συμμετείχε σε διαδικτυακή συζήτηση όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Ένα από τα άτομα που έπαιρναν μέρος στη διαδικτυακή συζήτηση, έσπευσε στο σπίτι του και καθώς δεν έλαβε ανταπόκριση με γνώση ότι διέμενε μόνος του, ενημέρωσε τις Αρχές.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, αστυνομικοί από το ΑΤ Παγκρατίου, έφτασαν στο διαμέρισμα του Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ και εντόπισαν νεκρό το συνάδελφό τους. Από τον έλεγχο στο φάκελο του Αρχιφύλακα, προέκυψε ότι τελούσε σε μακρά αναρρωτική άδεια λόγω προβλήματος υγείας που είχε διαγνωστεί.

Υπέρμαχος της υγιεινής ζωής και των γυμναστηρίων ο 41χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, με καταγωγή από το Αίγιο, κατέληξε προδομένος από την καρδιά του.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 6 Απριλίου στις 12:30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Κοιμητηρίου Αιγίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα η διαβούλευση για την ΟΧΕ Ταϋγέτου

Αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα η προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 δημόσια διαβούλευση για την ΟΧΕ Ταϋγέτου στην Αλαγονία. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Υποχρεωτική εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος με την ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/55904/2019/19-05-2023 Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η οποία δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως 3475, τεύχος Β’,στις 24-05-2023 και αφορούσε τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ Η ΠΛΗΣΙΟΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ θέσπισε την υποχρεωτική εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων, που

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της οδού Ψαρών

Εκκίνησαν σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, οι εργασίες ανάπλασης της οδού Ψαρών, με τον αποκλεισμό του πρώτου τμήματος της οδού από Ξενοφώντος μέχρι Δημοσθένους. Το έργο θα εκτελεστεί τμηματικά, ώστε να υπάρξει το δυνατόν λιγότερη όχληση. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι εργασίες ανάπλασης στο σύνολο της Ψαρών θα διαρκέσουν περί τους 4 μήνες, και θα

Πάνω από 800 φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν στην Καλαμάτα

Οι εμπεριστατωμένες έρευνες, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο