Σάββατο, 28 Ιουνίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Market Pass: H καταβολή της δεύτερης δόσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τετάρτη 3 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η επόμενη πληρωμή των δικαιούχων του Market Pass.

Η συγκεκριμένη πληρωμή θα είναι και η τελευταία για όσους έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό. Όσοι έχουν επιλέξει την άυλη κάρτα αναμένεται να δουν και άλλες δύο πληρωμές μέχρι και την λήξη του προγράμματος τον Ιούλιο.

Στις 3 Μαΐου θα πληρωθούν και οι δικαιούχοι που επέλεξαν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας και υπέβαλαν σχετική αίτηση από 1 έως 15 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, για τους δικαιούχους της άυλης κάρτας, οι επόμενες πληρωμές για αυτούς θα γίνουν ως εξής:

    • στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο,
    • στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο,
    • στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Τα καταστήματα, στα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν οι καταναλωτές τα χρήματα του market pass, είναι:

Παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, καταστήματα ζαχαροπλαστικής, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιεία, καθώς και διάφορα καταστήματα τροφίμων.

Δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψη του χρηματικού ποσού που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα.

Η χρήση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (Web/Virtual POS).

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα θα παραμείνει ενεργοποιημένη έως την 31η/08/2023. Μετά, το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που την χορήγησε υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει ενώ, χάνεται όποιο υπόλοιπο δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπογραφή για δρόμους ασφάλειας και ανάπτυξης-Δημήτρης Πτωχός: «Έργο ουσίας για την καθημερινότητα και την προοπτική της Πελοποννήσου»

Υπεγράφη η σύμβαση για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου   Ένα από τα μεγαλύτερα έργα οδικής ασφάλειας που έχουν υλοποιηθεί ποτέ στην Πελοπόννησο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, καθώς την Παρασκευή 27 Ιουνίου υπεγράφη η σύμβαση για το έργο με τίτλο: «Έργα Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας στο εθνικό και

Δύο νέα έργα ύδρευσης για τη Δυτική Μάνη εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας-Δημήτρης Πτωχός: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει στη διαχείριση των υδάτων»

Δύο νέα, ιδιαίτερα σημαντικά έργα που αφορούν στη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης και της διαχείρισης υδάτινων πόρων στη Δυτική Μάνη εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά από στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την αντικατάσταση εξωτερικών δικτύων ύδρευσης από τις πηγές Βυρού έως την κοινότητα Πύργου, συνολικού προϋπολογισμού 3,4 εκατ.

Καλοκαίρι με παιδιά – Οδηγίες για υπεύθυνους ενήλικες

Το καλοκαίρι συνήθως έχει μπάνιο σε θάλασσες και πισίνες....

Π. Μαντάς: “Ασφαλή σύνορα νόμιμες διαδρομές – ενίσχυση επιστροφών”

Σαφές μήνυμα υπέρ της σταθερότητας, της ασφάλειας και μιας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ