Διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δημοτικών ΜΜΕ στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δημοτικών ΜΜΕ στην Τρίπολη

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/UMJg_OGxkSk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Σε μια κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στα γραφεία της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δήμήτρης Παυλής, μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΠΕ κ. Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο, μίλησαν για την πρωτοβουλία διοργάνωσης από μέρους της ΔΕΠΕ, του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δημοτικών ΜΜΕ που χαίρει της θερμής υποστήριξης του Δήμου Τρίπολης και θα πραγματοποιηθεί στη πόλη μας, το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, φιλοξενώντας σχεδόν το σύνολο των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών μέσων, εκπροσώπους της πολιτείας, του τύπου, των πολιτικών κομμάτων, προέδρους δημοσιογραφικών ενώσεων, βουλευτές του νομού και εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Μια τέτοια πρωτοβουλία διοργάνωσης, σύμφωνα με τον κ.Σωτηρόπουλο, όχι μόνο θα φέρει στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος την πόλη μας αλλά και θα αποτελέσει τη βάση μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης σε θέματα που αφορούν στο παρόν και το μέλλον των Δημοτικών ΜΜΕ.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, ευχαρίστησε το προσωπικό της ΔΕΠΕ για την ιδέα διοργάνωσης ενός τέτοιου συνεδρίου, που για πρώτη φορά υλοποιείται στην Ελλάδα, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την μελλοντική προοπτική των Δημοτικών επιχειρήσεων αλλά και για την ευθύνη καλύτερης, αξιόπιστης και με σοβαρότητα μετάδοσης πληροφοριών.

Κλείνοντας, ο κ.Παυλής, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο, αναφέροντας πως τα Δημοτικά ΜΜΕ και όλοι οι συμμετέχοντες προσκεκλημένοι, όχι μόνο θα συμμετάσχουν στις εργασίες του επικείμενου συνεδρίου παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες εισηγήσεις,  αλλά θα έχουν και την χαρά να επισκεφτούν και να γνωρίσουν καλύτερα την Αρκαδία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο