Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει την επιστήμη και την καινοτομία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, αναγνωρίζοντας τη σημασία των νέων εφαρμογών της καινοτομίας και τα οφέλη που προσφέρουν στην επιχειρηματικότητα, στηρίζει έμπρακτα το συνέδριο PAnhellenic Conference on Electronics and Telecommunications (PACET), που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, 2 και 3 Δεκεμβρίου του 2022, στην Τρίπολη.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν εργασίες των επιστημονικών περιοχών της ηλεκτρονικής και των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων που σχετίζονται με το πρότυπο 5G.

Στο εν λόγω συνέδριο θα παρουσιαστούν περί τις πενήντα (50) εργασίες σε δύο ημέρες και η συμμετοχή θα ξεπεράσει τα εκατό (100) άτομα. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και θα αποτελέσει τόσο ένα επιστημονικό, όσο και ένα κοινωνικοοικονομικό γεγονός.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι: Επιμελητήριο Αρκαδίας, NanoZeta Tech, IEEE Greece Section και IEEE Greece Section COM Chapter.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο