Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου η Ε.Ο Τρίπολης- Πύργου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για το δρόμο Τρίπολης – Πύργου μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας στο τελευτέο ΔΣ του  Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/rrsYagmrjcY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Για να γίνει κυρίως η Παράκαμψη των Λαγκαδίων απαιτούνται πόροι και ολοκλήρωση των μελετών, κάτι που είναι αρμοδιότητα της Κυβέρνησης και όχι της Περιφέρειας.

 Η Περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη και εμείς οι συνεργάτες του έχουμε δημοπρατήσει έργα ύψους 6.900.000,00 ευρώ για τη Γορτυνία και ήδη προς δημοπράτηση βρίσκονται έργα που φθάνουν τα 6 ακόμα εκατομμύρια ευρώ. Μία βόλτα μαζί με τον κ. Γατσόπουλο στο οδικό δίκτυο της Γορτυνίας θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη. 

Οι παρεμβάσεις μας είναι πολλές και μεταξύ αυτών ανέφερα το νέο ασφαλτοτάπητα στο δρόμο Σταυροδρόμι-Καλλιάνι, ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, την εργολαβία για τάπητα σε διάφορα τμήματα του δρόμου Τρίπολης-Πύργου, ύψους 500 χιλιάδων ευρώ, το γεφύρι των Λαγκαδιών, που μέσα στο Καλοκαίρι θα είναι έτοιμο, ύψους 700 χιλιάδων ευρώ, την εργολαβία, ύψους 500 χιλιάδων ευρώ για παρεμβάσεις σε διάφορες στροφές στο ίδιο οδικό δίκτυο, τις 150 χιλιάδες ευρώ για φωτισμό στο Δωδεκάμετρο, τις 125 χιλιάδες ευρώ για τον κόμβο στη Νυμφασία. Επίσης φωτίστηκε ο κόμβος στα Μαγούλιανα, θα φωτιστεί το τμήμα στον Καμπέα, ενώ γενικά γίνονται δεκάδες παρεμβάσεις σε όλο το δίκτυο. 

Τα χρήματα είναι από το 2014 και ο κ.Γατσόπουλος αν θέλει να βοηθήσει ας κάνει παρέμβαση στην Κυβέρνησή του για να πάρουμε χρήματα.. Αλλά θέλω να πω πως ο κ.Γατσόπουλος κάνει τη δουλειά του, γιατί κάτι πρέπει να πει στους ψηφοφόρους του.

 Εμείς, όμως, κάνουμε τη δική μας δουλειά που είναι εποικοδομητική και συνεχής για τον τόπο μας….

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μεγάλη Δευτέρα

Η Μεγάλη Δευτέρα σηματοδοτεί την αρχή της Εβδομάδας των...

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από παλαιότερους εορτασμούς του Πάσχα παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στην πόλη της Τρίπολης. Για το λόγο αυτό, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον Καλλιτέχνη κ. Νίκο Φλώρο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου. Την έκθεση επιμελείται ο κ. Φλώρος, για τον οποίο ο Δήμαρχος

Παναρκαδικός: Δωρεάν λεωφορείο στους φιλάθλους για τον αγώνα στην Πάτρα

Από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνεται ότι για...

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Πάσχα Δήμου Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για το Πάσχα. ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Μητροπολιτικός Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου / ώρα 8μμ Gabrίel Urbaίn Faure «Requίem» Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης ερμηνεύει το Requίem του Γάλλου συνθέτη της ύστερης ρομαντικής εποχής, Gabrίel Urbaίn Faure (1845-1924). Το έργο χαρακτηρίζεται για τη μελωδικότητα και τον ήρεμο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο