Αναβάθμιση εμπορικών πεζοδρόμων στο Άργους (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για τα έργα αναβάθμισης που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στους Εμπορικούς Πεζόδρομους του Άργους που περιλαμβάνουν Αποχετευτικό -Στέγαστρα -Παγκάκια & διαμόρφωση χώρου μίλησε ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDimitrisKamposos2%2Fvideos%2F3419099968118656%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα διαμόρφωσης των παλιών πεζοδρόμων του Άργους. Τα έργα αυτά τα είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ως αντίβαρο στην διαμόρφωση της πλατείας Ομονοίας (Αγίου Πέτρου) προκειμένου να μην πάψει να υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον σε ένα κομμάτι της πόλης όπου στεγάζονταν τα παλιά εμπορικά.

Η «Ανάπλαση πεζοδρόμων Άργους», είναι εκτιμώμενης αξίας 319.774,66€ (με ΦΠΑ). Το έργο αποτελείται από κατηγορίες εργασιών: Οικοδομικά με προϋπολογισμό 190.741,44€ και Ηλεκτρομηχανολογικά με προϋπολογισμό 67.141,35€ (δαπάνη εργασιών, Γ.Ε.+Ο.Ε., απρόβλεπτα).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Τοπικές βροχές με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Άστατος θα είναι ο καιρός και σήμερα, Πέμπτη (2/5) στη δυτική...

Η Μεγάλη Πέμπτη

H Εκκλησία θυμάται τον Μυστικό Δείπνο. Το Θείο Δράμα κορυφώνεται...

Ναύπλιο: 1.000 βαμμένα κόκκινα αυγά για τους απόρους του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας

Εθελόντριες του Συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου έβαφαν...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο