Ανοιχτό για το κοινό το Κέντρο Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα στο πλαίσιο του φεστιβάλ Μελιτζάzz 2019

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Oι πόρτες του Κέντρου Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα θα ανοίξουν για το κοινό, στο πλαίσιο του Μελιτζάzz 2019 “Bittersweet” στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.

Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι για άλλη μία χρονιά οι πόρτες του Κέντρου Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα θα ανοίξουν για το κοινό, στο πλαίσιο του Μελιτζάzz 2019 “Bittersweet” στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.

Ως εκ τούτου, ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας προσκαλεί τους επισκέπτες και τους κατοίκους της περιοχής που θα παραβρεθούν στις εκδηλώσεις του φετινού φεστιβάλ, να επισκεφθούν το Κέντρο Πληροφόρησης για να ανακαλύψουν και να γνωρίσουν από κοντά τον περιβαλλοντικό πλούτο της προστατευόμενης περιοχής του Πάρνωνα, αλλά και να ενημερωθούν για την υποψηφιότητα της περιοχής της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου (Πάρνωνας – Μαλέας – Μονεμβασία) στο Παγκόσμιο Δίκτυο των Αποθεμάτων Βιόσφαιρας, του προγράμματος Άνθρωπος και Βιόσφαιρα της UNESCO.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, το Κέντρο Πληροφόρησης θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό από Τετάρτη 03 Ιουλίου έως Σάββατο 06 Ιουλίου, από τις 20:00μ.μ. έως τις 23:00μ.μ.

Με εκτίμηση,

Πρόγραμμα 2019

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο