Το κατηχητικό σχολείο του Προφήτη Ηλία και της Αγίας Βαρβάρας, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέσα σ’ένα χειμωνιάτικο τοπίο, το κατηχητικό σχολείο της ενορίας  του Προφήτη Ηλία μαζί με το κατηχητικό σχολείο της Αγίας Βαρβάρας, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην Τρίπολη

Μέσα σ’ένα χειμωνιάτικο τοπίο, το κατηχητικό σχολείο της ενορίας μας, μαζί με το κατηχητικό σχολείο της Αγίας Βαρβάρας, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
Αφού οι ιερείς ευλόγησαν την πίτα,οι μικροί μας μαθητές είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και να παίξουν στις όμορφες εγκαταστάσεις του Arena Sports Club!
Τα παιδικά χαμόγελα μαρτυρούν ότι ήταν μια υπέροχη μέρα για όλους μας!
Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν για την εκδήλωση αυτή, αλλά πρωτίστως τους γονείς για την εμπιστοσύσυνη και την αγάπη τους!Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Arena Sports Club για την άψογη φιλοξενία στους όμορφους χώρους του!
Ευχόμαστε καλή κι ευλογημένη χρονιά σε όλους!!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο