Πραγματοποιήθηκε ο χορός του ΓΣ Αρκαδίας με πίτα και βραβεύσεις (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 8 Φεβρουαρίου 2018 ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας πραγματοποίησε τον χορό του ο οποίος μεταξύ άλλων περιλάμβανε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς επίσης και τις καθιερωμένες κάθε χρονιά βραβεύσεις του συλλόγου.

 Μια εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν εκτός από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Γ.Σ.Αρκαδίας, προπονητές, αθλητές και αρκετοί φίλοι του συλλόγου. Παρουσία έδωσαν Πολιτευτές Αρκαδίας εκπρόσωποι της Αντιπερειφερειάρχες μέλη της Δημοτικής Αρχής, Επικεφαλείς παρατάξεων, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Μια εκδήλωση στην οποία πέρα από το εξαιρετικό και χαρούμενο κλίμα καθώς για ακόμη μια φορά έλαβε χώρα η αναγνώριση στους διακριθέντες αθλητές του συλλόγου στη διάρκεια του 2017, μέσα από τις τιμητικές βραβεύσεις, δεν έλλειψαν και στιγμές προβληματισμού δια στόματος του Προέδρου του ΓΣΑ Κώστας Βινατσέλα για την έλλειψη υποδομών που μπορούν να επιτρέπουν στους αθλητές στίβου να προπονούνται σε πιο ιδανικές συνθήκες τους Χειμερινούς μήνες στην Τρίπολη.

Βάσει των όσων ανέφερε ο Πρόεδρος του ΓΣΑ κ. Βινατσέλας, χορηγός της εκδήλωσης αποτέλεσε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο