O Αρκαδικός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κράτησε όμως την διαφορά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Αρκαδικός δεν τα κατάφερε με τους Μαχιτές χανοντας με (78-67), αλλά οι Τριπολιτσιώτες κράτησαν την διαφορά.

Η τελική ευθεία για άνοδο, πλέι οφ και πλέι άουτ θα είναι συναρπαστική…

Αν και η ομάδα της Τρίπολης πήγε στη Θεσσαλονίκη με βασικό στόχο το «διπλό» βασιζόμενη στην καλή απόδοση των τελευταίων αγωνιστικών, τελικά δεν απέφυγε μια κακή εμφάνιση στα κρίσιμα τουλάχιστον σημεία του παιχνιδιού και ηττήθηκε με σκορ 78-67.

Η ομάδα της Τρίπολης πλήρωσε την κακή λειτουργία στην επίθεση στην πρώτη και την τελευταία περίοδο, ενώ παράλληλα πλήρωσε τα λάθη και την κακή διαχείριση του ματς σε κρίσιμα σημεία του ματς, τα οποία παραλίγο να του στερήσουν και το +13 του πρώτου αγώνα. Μία ήττα που διατηρεί τη δύσκολη προσπάθειας της απευθείας παραμονής στην κατηγορία.

Αγωνιστικά ο Αρκαδικός δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ εξαιτίας της κακής επιθετικής λειτουργίας με το 16-9 του α’ δεκαλέπτου. Στη συνέχεια η ομάδα της Τρίπολης σταδιακά ανεβάζοντας ρυθμούς στην επίθεση και βρίσκοντας λύσεις κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και να επιστρέψει στο σκορ με 27-23 αρχικά στα μισά της β’ περιόδου και στη συνέχεια με το 38-34 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα των Πεύκων ήταν καλύτερη διατηρώντας την καλή επιθετική της λειτουργία και ελέγχοντας το ρυθμό του ματς, αλλά παρ’ όλα αυτά οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να παραμείνουν σε κοντινή απόσταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης με το σκορ μετά από τριάντα αγωνιστικά λεπτά στο 54-61. Στην τέταρτη περίοδο οι Μαχητές αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί στο παρκέ με αποτέλεσμα να ξεφύγουν στο σκορ εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του ΣΕΦΑ και τις κακές επιθέσεις. Οι «γηπεδούχοι» μάλιστα άγγιξαν την ανατροπή της διαφοράς του πρώτου αγώνα στα 03’20 όταν και προηγήθηκαν με σκορ 69-55, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε προηγήθηκαν με +12. Οι παίκτες του κ. Διαμαντάκου στο τέλος τουλάχιστον διαφύλαξαν τη διαφορά με το 78-67.

ΜΑΧΗΤΕΣ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 78-67
Διαιτητές: Μπήτης-Ξενικάκης-Καλογερόπουλος Λ.
Δεκάλεπτα: 16-9, 38-34, 54-51, 78-67.
ΜΑΧΗΤΕΣ (Χατζηκυριακίδης): Χατζηκυριακίδης 21 (5), Βελισσαρίου, Γερομιχαλός 7 (1), Καλαμπάκας 17 (1), Ναούμης 16 (3), Στόλης 4, Δίπλαρος 2, Τάταρης, Τζαουάρα 11.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος 5 (1), Πίνης 2, Κουρέπης, Προδρόμου 13 (2), Ρεντίκας 18 (1), Γαρμπής 7 (1) Τζουγκαράκης 19.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (8/5/2024)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ/νση : Αταλάντης & Λαγοπάτη – 1ος όροφος Τ.Κ. 221 32 Τρίπολη Τηλ. : 2713 - 600426 Τρίπολη 2 Μαΐου 2024 Αρ. Πρωτ.: 26 ΠΡΟΣ Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ΤρίποληςΚοινοποίηση: Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη Κωνσταντίνο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 8η Μαΐου 2024, ημέρα

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (8/5/2024)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Τρίπολη 2-5-2024 Αρ. πρωτ.: 14275ΠΡΟΣ 1) Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης 2) Γ.Γ. Δήμου Τρίπολης 3) Επικεφαλής παρατάξεων 4) κ. Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας ΤρίποληςΠ Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας προσκαλούμε την 8η Μαΐου
00:46:49

Τα Δημοτικά Της Ιουλίας – 14 Παραδοσιακά Τραγούδια για το Πασχαλινό γλέντι

14 από τα πιο γνωστά κι αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια...

Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο