Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τένις στον ΣΑΤ (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τένις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του  Σ.Α.Τ. στην Τεγέα.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες τένις ,  για αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών (U16), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) στην Τεγέα Αρκαδίας , με την διεξαγωγή των τελικών στα μονά και διπλά.  

DSC02716

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους Πανελλήνιους αγώνες τένις έλαβαν μέρος περισσότεροι από τριακόσιοι (300) αθλητές, ανάμεσα τους οι καλύτεροι αθλητές, τα αστέρια του μέλλοντος στο Ελληνικό Τένις.

Οι αγώνες διήρκησαν πέντε (5) ημέρες, από τις 24 έως τις 1 Μαρτίου 2017 και περιλαμβάνονται στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και είναι βαθμολογούμενοι για τους αθλητές. 

Η επιλογή του Σ.Α.Τ. από την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης για τη διοργάνωση των Πανελλήνιων Αγώνων, έγινε με κριτήριο ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου είναι από τις πιο σύγχρονες της Πελοποννήσου και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών του συλλόγου  για την ανάδειξη του αθλήματος του Τένις.

DSC02697

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί, επίσης, ότι η Αρκαδία διαθέτει τις δυνατότητες να αναδειχτεί ως τόπος διεξαγωγής σημαντικών τουρνουά τένις, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Τις απονομές των επάθλων στους νικητές έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Σπύρος Βρέντας, ο πρόεδρος του Σ.Α.Τ. Αθανάσιος Αργειτάκης, ο γραμματέας του Σ.Α.Τ. Πέτρος Καλτεζιώτης και ο π. Δήμαρχος Τρίπολης Δημοσθένης Σωτηρόπουλος.

DSC02706

Τα αποτελέσματα των αγώνων καθώς και φωτογραφικό υλικό είναι διαθέσιμα  στο site του Σ.Α.Τ. www.tripolitennis.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο