Παπαθεοδώρου για αναστολή χορήγησης ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό: Η Κυβέρνηση έχει ανοίξει επικίνδυνα τους ασκούς του Αιόλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Θεόδωρου Παπαθεοδώρου Βουλευτή Αχαΐας  Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

“Η αποδοχή από το Διοικητικό Εφετείο του αιτήματος της Κυβέρνησης για την προσωρινή αναστολή της χορήγησης ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό ήταν μια ενδεχόμενη και δυσμενής συνέπεια των χειρισμών του κ. Μουζάλα και του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Με δεδομένη την απόφαση αυτή, η οποία ισχύει μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης στις 15 Φεβρουαρίου, είναι απαράδεκτη και παράνομη η σύλληψη του Τούρκου στρατιωτικού και μάλιστα μέσα στην Επιτροπή Ασύλου. Δεν συντρέχει κανένας λόγος δημόσιας ασφάλειας για την κράτησή του, παρά μόνο οι παρασκηνιακές δεσμεύσεις του κ. Πρωθυπουργού στον κ. Ερντογάν και οι καθοδηγούμενες ενέργειες του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα.

Η Κυβέρνηση έχει ανοίξει επικίνδυνα τους ασκούς του Αιόλου στην υπόθεση αυτή και την προειδοποιούμε ότι με μεγάλο ερασιτεχνισμό ‘παίζει με τη φωτιά’.”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο