Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στο Ξενοδοχείο «Lucy»

 Η προσέλευση των μελών και φίλων του Συνδέσμου ήταν πρωτοφανής αφού σχεδόν τριακόσια άτομα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συνδέσμου Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων Χρυσόστομος ο οποίος ευλόγησε την πίτα.

Παρόντες επίσης ήταν ο Υφυπουργός κ. Νίκος Μαυραγάνης, ο Βουλευτής κ. Τάσος Πρατσόλης, ο πρώην Υπουργός και μέλος του Συνδέσμου κ. Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην Υπουργός κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Μπαντούνας, ο πρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Παναγιώτης Τζαφέρος ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΧ, πρώην Δήμαρχος και πρώην Περιφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Μανιάτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας κ. Δημήτρης Σίδερης, ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου κ. Σπύρος Κουτσαύτης, o B’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Μαραγκός, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτική Επιχειρήσεων κ. Χρήστος Παύλου, τα μέλη του Επιμελητηρίου κ. Γεωργία Σιαράπη, και κ. Δημήτριος Κατσίκας, o κ. Γιάννης Νέζης Πρόεδρος ΕΕΤΕΜ Ευβοίας, ο κ. Κωστάκης Κύρου Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Χαλκίδας, η κ. Άννα Χαρεμή Πρόεδρος Συλλόγου Σχηματαρίου, η κ. Κυριάκου Αικατερίνη Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκίδας. Επίσης

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ “ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ” Ελευθερίου Βενιζέλου 20, Χαλκίδα Τηλ: 6986216992 e-mail: kolokotronisevias@gmail.com

παρευρέθησαν οι πρώην πρόεδροι του Συνδέσμου κ. Γεωργία Χαινά, Ευστάθιος Καραφωτιάς και Νεκτάριος Λαμπρόπουλος.

Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι λόγω της αθρόας προσέλευσης των προσκεκλημένων και εκ παραδρομής δεν ευχαριστήσαμε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσία τους κάποιους από του επίσημους προσκεκλημένους μας. Όποια παράλειψη ή λάθος δεν έγινε σκόπιμα άλλα λόγω του άγχους και της έντασης για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. Η παρουσία όλων μας τιμά ιδιαίτερα και τους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην εκδήλωση μας.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος στην ομιλία του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και έθεσε τους στόχους της νέας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι αριστούχοι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων με καταγωγή από την Πελοπόννησο. Το ποσό των 100 ευρώ δόθηκε στους αριστεύσαντες από κάθε τάξη και το ποσό των 30 ευρώ στους υπόλοιπους αριστούχους μαθητές. Σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο και έπαινος. Η ευχάριστη έκπληξη της εκδήλωσης ήταν το χορευτικό τμήμα του Συνδέσμου το οποίο χόρεψε παραδοσιακούς χορούς της Πελοποννήσου με τη συνοδεία κλαρίνου και νταουλιού.

Η τυχερή της χρονιά ήταν η μικρή Νικολέτα Χατζησιδερη με καταγωγή από το χωρίο Δήμητρα Γορτυνίας που κέρδισε το φλουρί της πίτας. Στη Νικολέτα δόθηκε μια εικόνα και ένα αναμνηστικό κύπελλο.

Ο Σύνδεσμός των εν Ευβοία Πελοποννησίων παρακαλεί όλα τα μέλη του να στηρίξουν οικονομικά τον Σύνδεσμο ανανεώνοντας τη Συνδρομή τους καθώς επίσης και να προμηθευτούν το ημερολόγιο του Συνδέσμου στο οποίο αναγράφονται όλες οι εκδηλώσεις για το 2018.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους για τη στήριξή σας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                        Η Γενική Γραμματέας

θεοδόσης Γεωργουλόπουλος                            Δήμητρα Παρασκευοπούλου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο