Σπάρτη: Εισβολή αγροτών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 
Ομάδα αγροτών από τον Ευρώτα και τη Μάνη, εισέβαλαν το πρωί του Σαββάτου (06/02) στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη, διακόπτοντας τη συνάντηση που είχε ο βουλευτής του κόμματος Σταύρος Αραχωβίτης με εκπροσώπους επαγγελματικών τάξεων.

 

Κατά τη διάρκεια της εισβολής στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, οι αγρότες επιτέθηκαν λεκτικά στον βουλευτή Σταύρο Αραχωβίτη, επισημαίνοντάς του πως άλλα τους έλεγε στις προηγούμενες κινητοποιήσεις που έκαναν επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κι άλλη είναι σήμερα η στάση του.

Παράλληλα, τον κάλεσαν σε έντονο ύφος να μην ψηφίσει το ασφαλιστικό και το φορολογικό προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης, όταν αυτό έρθει στην Βουλή.

«Ήσουν η τελευταία μας ελπίδα» φώναζε ένας αγρότης στο βουλευτή, ο οποίος του ανταπαντούσε, «δεν ήμουν, είμαι η ελπίδα σας», σε έναν έντονο χαρακτηριστικό διάλογο.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αγρότες στη συνέχεια αποχώρησαν και παραμένουν στα μπλόκα τους με ανοικτούς τους δρόμους σε Λακωνία, Αρκαδία και Αργολίδα, ενώ κλειστή είναι μόνο η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού.

Το απόγευμα στις 6, οι αγρότες της Αρκαδίας έχουν ανακοινώσει ότι θα κλείσουν τα διόδια της Νεστάνης επ’ αόριστον.

Παράλληλα, οι αγρότες της Πελοποννήσου από τα μπλόκα όπου βρίσκονται, εκπρόσωποί τους παρακολουθούν και συμμετέχουν διαδικτυακά μέσω skype στην συνάντηση εκπροσώπων αγροτικών μπλόκων που είναι σε εξέλιξη στη Βέροια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο