Ανακοίνωση Διανομής Καυσόξυλων από τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης αναλαμβάνει μια ακόμη πρωτοβουλία για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Για το σκοπό αυτό θα προχωρήσει στη διανομή καυσόξυλων για την κάλυψη αναγκών θέρμανσης κατά τη χειμερινή περίοδο 2015-2016. Τα καυσόξυλα που θα διατεθούν από τις Υπηρεσίες Πρασίνου και Καθαριότητας θα προέρθουν από κλάδεμα που θα γίνει στους ευκαλύπτους του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης .

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι κάτοχοι Βιβλιαρίου Πρόνοιας καθώς και οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι οποίοι κάνουν χρήση τζακιού ή ξυλόσομπας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων θέρμανσης κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις να προσέλθουν στο δημοτικό κατάστημα για την υποβολή σχετικής αίτησης προμήθειας από 12/10/2015 έως 23/10/2015.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛ.ΑΣ: Χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες, για την αποφυγή κλοπών κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση, αποσκοπώντας στην αποφυγή κλοπών,...

Συνελήφθησαν 40 άτομα σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Σύσκεψη εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Δημήτρη Ορφανό, Γιάννη Γεωργόπουλο και Τάσο Χρόνη

Σύσκεψη εργασίας με τη συμμετοχή των Δημάρχων Ναυπλιέων, Ερμιονίδας και Επιδαύρου, υπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, την Πέμπτη 25 Απριλίου. Με στόχο τη συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας για την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) τα έργα των οποίων

Καιρός: Αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου, με μικρή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο