Διαγωνισμοί για παροχή υπηρεσιών Φύλαξης & υπηρεσιών Εστίασης στο Γ.Ν Μεσσηνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, αποφάσισε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου υπηρεσιών εστίασης ενός (1) ατόμου και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης ενός (1) ατόμου.

Σύμβασης μίσθωσης έργου υπηρεσιών εστίασης:

Δικαίωμα συμμετοχής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 97 του Ν.4368/2016, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ.1 του άρθρου 51 του Ν.4384/2016, έχουν οι ιδιώτες φυσικά πρόσωπα (προσωπικό εστίασης) που:
α) Εξακολουθούν να απασχολούνται ή απασχολούνταν κατά το παρελθόν στην εστίαση της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας.
β) Να μην συντρέχουν οι αρνητικές προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ν.3528/2007 (Α’ 26) και του άρθρου 43 παρ.1 του Π.Δ.60/2007 (Α’64).
Οι ανωτέρω προϋποθέσεις υπό α’ και β’ πρέπει να πληρούνται σωρευτικά.
Ο απασχολούμενος με μίσθωση εργασίας έργου υπηρεσιών εστίασης θα κατανέμεται σύμφωνα με τις ανάγκες της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας στην ειδικότητα Τραπεζοκόμων.

Σύμβαση μίσθωσης έργου για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης:

Δυνατότητα συμμετοχής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 97 του Ν.4368/2016, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ.1 του άρθρου 51 του Ν.4384/2016 και την αριθμ.πρωτ.Α2β/Γ.Π.οικ.26995/11.04.2016 εγκυκλίου Υπουργείου Υγείας, έχουν οι ιδιώτες φυσικά πρόσωπα (φύλακες) που πρέπει:

α) Να εξακολουθούν να απασχολούνται ή απασχολούνταν στην φύλαξη της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας. Δηλαδή είναι αδιάφορο εάν πλέον δεν απασχολούνται στην φύλαξη του συγκεκριμένου νομικού προσώπου, εφόσον είχαν απασχοληθεί για οποιαδήποτε χρονικό διάστημα στο παρελθόν.
β) Να μην συντρέχουν οι αρνητικές προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ν.3528/2007 (Α’ 26) και του άρθρου 43 παρ.1 του Π.Δ.60/2007 (Α’64). Ειδικά εν προκειμένω είναι απαραίτητο να συντρέχουν στο πρόσωπό τους οι γενικές προϋποθέσεις του άρθρου 2 παρ.1 περ.α’ έως ι’ του ν.2518/1997 (Α’164), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 2 του ν.3707/2008 (Α’209) και ισχύει. Παράλληλα ο αιτών πρέπει να διαθέτει την κατά περίπτωση ισχύουσα Άδεια Εργασίας:

α) Α’ Κατηγορίας της παρ.2 του άρθρου 3 του ν.2518/1997, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 ν.3707/2008 και ισχύει, εφόσον του ανατίθενται καθήκοντα παροχής υπηρεσιών για τις δραστηριότητες των περιπτώσεων α`, β`, γ`, δ`, ε`, στ`, ζ` και η` της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του νόμου αυτού ή
β) Β’ Κατηγορίας της παρ.3 του άρθρου 3 του ν.2518/1997, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 ν.3707/2008 και ισχύει, εφόσον του ανατίθενται καθήκοντα που αφορούν στις δραστηριότητες των περιπτώσεων θ`, ι` και ια` της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του νόμου αυτού.
γ) Να είχαν αναλάβει την παροχή υπηρεσίας φύλαξης στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας, η οποία και θα είναι η αντισυμβαλλόμενη αναθέτουσα αρχή. Η υπηρεσία της φύλαξης δεν είναι απαραίτητο να αφορά την έδρα ή την κύρια εγκατάσταση του νομικού προσώπου, αλλά να έχει κατά το παρελθόν παρασχεθεί ή να παρέχεται σε οποιαδήποτε κτίριο ή εγκατάσταση ή μονάδα ή υπηρεσία που ανήκει ή υπάγεται στο νομικό πρόσωπο. Η διαδικασία σύναψης και εκτέλεσης των συμβάσεων αυτών διενεργείται αυτοτελώς για κάθε νομικό πρόσωπο.
δ) Να απασχολήθηκαν ή να απασχολούνται στην φύλαξη με οποιαδήποτε έννομη σχέση εργασίας στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας. Συνεπώς εμπίπτουν όλα τα φυσικά πρόσωπα, που παρείχαν την υπηρεσία φύλαξης σε οποιαδήποτε εγκατάσταση ή κτίριο ή υπηρεσία του νομικού προσώπου:
i) Στα πλαίσια σύμβασης έργου ή μίσθωσης έργου ή παροχής υπηρεσιών ή εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, που είχε καταρτιστεί μεταξύ του εποπτευόμενου από το Υπουργείο Υγείας νομικού προσώπου και του ενδιαφερόμενου φυσικού προσώπου, είτε ως εργαζόμενου είτε ως ατομικής επιχείρησης, εφόσον η παροχή της εργασίας ήταν αυτοπρόσωπη από το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, χωρίς να την απασχόληση από αυτόν προσωπικού, ή
ii) Στα πλαίσια σύμβασης σχέσης εργασίας ή έργου ή μίσθωσης έργου ή παροχής υπηρεσιών ορισμένου ή αορίστου χρόνου που είχε καταρτιστεί μεταξύ του ενδιαφερόμενου ιδιώτη και οποιουδήποτε τρίτου (φυσικό πρόσωπο, ως ατομική επιχείρηση ή νομικό πρόσωπο), στον οποίον είχε ανατεθεί η υπηρεσία παροχής φύλαξης σε εποπτευόμενο από το Υπουργείο Υγείας Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ., εφόσον η παροχή της υπηρεσίας φύλαξης ήταν αυτοπρόσωπη από τον ενδιαφερόμενο, χωρίς την απασχόληση από αυτόν προσωπικού.
Οι ανωτέρω προϋποθέσεις υπό α’, β’,γ’ και δ’ πρέπει να πληρούνται σωρευτικά.
Ο απασχολούμενος θα καλύπτει εσωτερικούς – εξωτερικούς χώρους της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας, σύμφωνα με τις ανάγκες της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο