Κ.Τζιούμης: “Καταψηφίσαμε το Μεγαβούνι, γιατί το θεωρούμε ακατάλληλο” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης αλλά και το θέμα που συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αφορά στην προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων στη θέση Μεγαβούνι, μίλησε σε συνέντευξη του ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη Αύριο” κ.Κώστας Τζιούμης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/al-2u1XbXhw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αρχικά αναφερόμενος στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου ανέφερε πως είναι το φτωχότερο πρόγραμμα που θυμάται, ενώ το χαρακτήρισε και ως αντιαναπτυξιακό. “Δεν μπορεί ένας Δήμος να βασίζεται μόνο στα ψίχουλα που του δίνει το κράτος. Πρέπει να αναζητήσει και διαφορετικές πηγές χρηματοδότησης. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ακούσαμε τη Δημοτική Αρχή να μιλά για οράματα και έργα που θα γίνουν. Μάλλον μπερδεύουν την προεκλογική περίοδο με τη συζήτηση επί του τεχνικού προγράμματος που καταρτίζει ο Δήμος”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε: “Διαπιστώσαμε πως υπάρχουν στο τεχνικό πρόγραμμα πολλές μελέτες που θα μπορούσαν να γίνουν από τις υπηρεσίες του Δήμου. Επίσης υπάρχουν πολλά μικρά έργα που θα μπορούσαν να ενωθούν σε μια εργολαβία, από την οποία θα μπορούσε να εξασφαλιστεί – μέσω διαγωνισμού – και μια μεγάλη έκπτωση. Η Δημοτική Αρχή απ΄ότι βλέπουμε όμως έχει ξεχάσει το τι σημαίνει διαγωνισμός!”.

Αναφορικά με το Μεγαβούνι τόνισε: Ο κ.Παυλής μιλούσε προεκλογικά για μια έτοιμη λύση και το μόνο που είδαμε είναι μια νέα χωματερή στο Άγιο Βλάση”. Στην συνέχεια ο επικεφαλής της παράταξης αναφέρθηκε στο λόγο που τόσο ο ίδιος όσο και η παράταξη του καταψήφισαν το θέμα που ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο, τονίζοντας: “Δεν υπάρχει αξιοπιστία. Ο κ.Παυλής μας έλεγε, πως το Μεγαβούνι θα λειτουργούσε πριν το Πάσχα του 2015 και έχουμε φτάσει δυο χρόνια μετά να μην έχει λυθεί ούτε το ιδιοκτησιακό. Είμαστε στο μηδέν”, ενώ πρόσθεσε: “Δεν ψηφίσαμε το Μεγαβούνι, γιατί δεν τον θεωρούμε κατάλληλο χώρο. Χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα για να γίνει κατάλληλος”.

Τέλος ο κ.Τζιούμης καταλόγισε στο Δήμαρχο Τρίπολης παράβαση καθήκοντος, καθώς όπως υπογράμμισε με απόφαση του Δ.Σ στις 17 Μαρτίου το 2015 είχε δοθεί εντολή στο δήμαρχο να συναντηθεί με όλες τις παρατάξεις για να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος, αλλά κάτι τέτοιο – σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Τζιούμη – δεν έγινε ποτέ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο