ΚΕΤΕΚ: Ημερίδα με θέμα “Αειφόρος Πελοπόννησος”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας Πελοποννήσου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργάνωσαν ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Αειφόρος Πελοπόννησος”, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/fdNCtuBntso” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Συντονιστές ήταν η Κωνσταντίνα Νικολάκου, Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Νικόλαος Κουτσόγιωργας, Νομικός και Αντιπρόεδρος Κεντρου.

ketek ntina

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Ιωάννης Τρουπής Α΄Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος Επιχειρηματίας, από την ομοσπονδία ΑΜΕΑ Πελοποννήσου ο Νίκος Καραλής και ο Βασίλης Μπρακουμάτσος πρώην περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

troupis giannis

tatoulis book

Ομιλητές ήταν ο Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Πρόεδρος του Κεντρου,  ο Γιάννης Σαμπράκος, πρόεδρος του τμήματος Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ο Γιάννης Λαγός, πρόεδρος της Μαίναλον Κοιν.Σ.Επ., ο Γιώργος Ζακυνθινός πρόεδρος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου και ο Ευάγγελος Χριστοφόρου, Καθηγητής ΕΜΠ.

lagosio

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Μεγάλη Δευτέρα 29/04/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του Δικτύου...

Τρίπολη | Το πρόγραμμα εισόδου των Επιταφίων στην κεντρική Πλατεία Αγίου Βασιλείου

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα...

«Τουρισμός για όλους 2024»: Έγινε η κλήρωση – Μάθετε τα αποτελέσματα

Το πρωί της Παρασκευής 26/4 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για...

Τρίπολη: Αλλαγή μέρας λειτουργίας των λαϊκών αγορών για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Τη Μεγάλη Εβδομάδα, οι λαϊκές αγορές της πλατείας Βαλτετσίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο