ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Τα παράπονα για τους κλειστούς δρόμους, η απάντηση και η… συγνώμη! (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει και την Αρκαδία, την ετοιμότητα της Περιφέρειας αλλά και τα παράπονα που ακούστηκαν από κατοίκους χωριών έδωσε απαντήσεις ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Ευάγγελος Γιαννακούρας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/2MqCEuqqIRM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

“Έχουμε ρίξει πάνω από 550 τόνους αλάτι σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο. Υπήρξαν βέβαια και κάποια προβλήματα, υπάρχει όμως και μια ιεραρχία. Πρώτα καθαρίζεται το εθνικό δίκτυο, στη συνέχεια το επαρχιακό και μερικές φορές παρεμβαίνουμε και στο δασικό, όπου αυτό χρειάζεται», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης, ενώ συμπλήρωσε: Άκουσα πρόσφατα κάποια παράπονα για το δρόμο Χρυσοβίτσι – Λυκόχια. Νομίζω πως είναι ένας δρόμος χαμηλής κυκλοφορίας και γι αυτό τον αφήνουμε τελευταίο. Με 4- 5 χειριστές σε όλο το νομό επιχειρούμε να είναι ανοιχτο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο και να είμαστε σε ετοιμότητα για τυχόν θέματα υγείας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία της Π.Ε Αρκαδίας με τους Δήμους τονίζοντας: «Είμαστε σε άριστη συνεργασία με τους Δήμους. Άκουσα όμως κάποια παράπονα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, πως άνοιξαν δρόμους, που έπρεπε να ανοίξει η Περιφέρεια. Έχει συμβεί πολλές φορές και το αντίθετο. Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για να βοηθήσουμε τους πολίτες»

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στο παράδειγμα του δρόμου Αλωνίσταινα – Βυτίνα αναφέροντας: «Κατανοώ το θέμα που προέκυψε και ζητώ και συγνώμη. Ο δρόμος αυτός είναι δασικός και πολλές φορές τον έχουμε καθαρίσει. Τις τελευταίες μέρες δεν μπορέσαμε, να τον καθαρίσουμε όσο έπρεπε και ακούσαμε παράπονα απο επιχειρηματίες. Είχαν απόλυτο δίκιο αλλά πρέπει να κατανοήσουν ,πως και εμείς δεν έχουμε ατελείωτο προσωπικό και έτσι κάνουμε μια ιεράρχηση των προβλημάτων»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο