Αθλητισμός το ‘‘Νέκταρ της Ζωής’’

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθλητισμός είναι σύνθετη και σημαντική δραστηριότητα που όταν εφαρμόζεται σωστά, καλλιεργεί και τις αρετές του σώματος (υγεία, βελτίωση βιολογικής υποδομής) αλλά και τις ψυχικές που είναι ουσιαστικά κοινωνικές (άμιλλα, ανιδιοτέλεια, ομαδικότητα, συνεργασία), συμβάλλοντας στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του ανθρώπου.

Στις μέρες μας, οι αξίες του αθλητισμού αναγνωρίζονται και υπενθυμίζονται σταθερά και διαρκώς ως ενιαίο πολύτιμο κοινωνικό αγαθό, στο οποίο πρέπει να έχουν όλοι πρόσβαση, με καταλυτικό ρόλο στην, ανάμεσα σε άλλα, κοινωνική ένταξη και την προαγωγή της δημόσιας υγείας αφού συμβάλει στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και επομένως στη δημιουργία μιας υγιούς κοινωνίας.

IMG 6936 2
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ενασχόληση με τον κλασικό αθλητισμό και ένα από αυτά τα παραδείγματα είναι και οι αθλήτριες του στίβου οι αδερφές Τελά.

IMG 6944 2
Οι τρεις αθλήτριες αν και μικρές στην ηλικία έχουνε γράψει η καθεμία τη δική της πορεία στον κλασικό αθλητισμό.

IMG 6953 2

Από μικρή ηλικία βρίσκονται στον κλασικό αθλητισμό και αυτό τις έχει βοηθήσει στη διαμόρφωση ενός σωστού και ολοκληρωμένου χαρακτήρα.

IMG 6956 2

Με συμμετοχή σε τοπικούς αγώνες, διασυλλογικά πρωταθλήματα, Πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και συμμετοχή στην Eθνική ομάδα, Μόνο θετικά έχουν αποκομίσει από αυτήν την ενασχόλησή.

IMG 6975 2

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι Βασιλική Τελά (Πτυχιούχος παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης του εθνικού και καποδιστριακό πανεπιστήμιου Αθηνών με master στην ειδική εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας) και η Αγγελική Τελά (Πτυχιούχος τμήματος εκπαίδευσης και αγωγής στην προσχολική ηλικία του εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με master στην ειδική εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας) προχωράνε στο επόμενο βήμα της ζωής τους δημιουργώντας έναν πρότυπο παιδικό σταθμό το ‘‘Νέκταρ Ζωής’’

{gallery}tela_stivos{/gallery}

Τον Πρότυπο Παιδικό Σταθμό ‘‘Νέκταρ Ζωής’’ έναν υπέροχο χώρο που έχει δημιουργηθεί με πολύ αγάπη με σκοπό εδώ να είναι το πρώτο σχολικό άλμα του κάθε παιδιού και να αποτελέσει ένα αξέχαστο ταξίδι στο χώρο της εκπαίδευσης, της φαντασίας και της εξερεύνησης.

13254419 481395905397317 8075201924382100044 n

Η φοίτηση στον Παιδικό σταθμό συνιστά έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς στη ζωή ενός παιδιού. Δεδομένου ότι το παιδί αυτονομείται για πρώτη φορά, σκοπός μας είναι να του παρέχουμε φυσιολογική ένταξη στην κοινωνική ζωή και στον κόσμο της μάθησης.

DSC 0037
Στο ‘‘Νέκταρ Ζωής’’ η μάθηση έρχεται μέσα από το παιχνίδι, τη βιωματική προσέγγιση και τα ποικίλα ερεθίσματα σε ένα χαρούμενο και ασφαλές για τα παιδιά περιβάλλον.

DSC 0042
Στόχοι μας είναι να αναπτύξουμε την κοινωνικότητα των παιδιών σας και να αναδείξουμε τη μοναδικότητά τους στα πλαίσια της ομαδοσυνεργατικής διδασκαλίας που θα παρέχουμε. Τα παιδιά μαθαίνουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο να εξοικοιώνονται με τη γλώσσα, τα μαθηματικά, το περιβάλλον, τις νέες τεχνολογίες (χρήση διαδραστικού πίνακα αφής) και την αγγλική γλώσσα.

DSC 0070
Παράλληλα, εκφράζονται μέσα από αμέτρητες καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εικαστικά, θέατρο, μουσική, χορό και παιδική λογοτεχνία. Το πνεύμα των παιδιών καλλιεργείται με δραστηριότητες εκπαιδευτικού, περιβαλλοντικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, ενώ το σώμα τους με καθημερινή γυμναστική προσαρμοσμένη στις ηλικίες τους.

DSC 0049
Τέλος, δίνουμε έμφαση στη μετάδοση των αξιών εκείνων που θα δώσουν στο κάθε παιδί τις βάσεις για μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Προτεραιότητα του Πρότυπου Παιδικού Σταθμού ‘‘Νέκταρ Ζωής’’ είναι να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα των δικών σας παιδιών.

{gallery}nektar_zwhs{/gallery}

Φωτογραφίες Νίκος Σιάλαρης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Πρότυπος Παιδικός Σταθμός ‘‘Νέκταρ Ζωής’’

Σπάρτης 26, Τρίπολη

Τ.Κ.: 22132

Τηλ. Επικοινωνίας: 2712 710 910

e- mail: info@nektarzois.gr 

 

Καλωσορίσατε στο ‘‘Νέκταρ Ζωής’’

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!! Επισκεφθείτε μας στο χώρο μας καθημερινά 10:00 με 14:00, αλλά και απογευματινές ώρες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Τηλ. επικοινωνίας: 2712 710910, Οδός: Σπάρτης 26.

DSC 0052

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο