Ενημερωτική εκδήλωση στην Οβρυά για την πρόληψη των καρδιολογικών παθήσεων | 18 Νοεμβρίου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη των καρδιολογικών παθήσεων οργανώνουν την προσεχή Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στις 17.30, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Θεοτόκου Οβρυάς η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας και το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας.

Η εκδήλωση με τίτλο «Υπέρταση και καρδιά» εντάσσεται στον κύκλο των ενημερωτικών δράσεων της Περιφέρειας για την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από θέματα πρόληψης και προστασίας της Υγείας.

afisa kardia ditiki ellada

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καρδιολόγος Χρήστος Σταθόπουλος, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσουν ο βοηθός Περιφερειάρχη για θέματα Υγείας και Αλληλεγγύης Αντώνιος Χαροκόπος καθώς και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας Γρηγόριος Αλόκριος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο