Οι 10 επιτυχημένοι Έλληνες YouTubers – Πόσα λεφτά βγάζουν; (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μέχρι και πριν λίγους μήνες, το να κερδίσει κανείς λεφτά στο Internet μέσω του YouTube ήταν κάτι δύσκολο» διαβάζω στο pcsteps. 

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/9F2kaF-5Zjw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

«Έπρεπε το κανάλι του να έχει πάνω από 2.000 συνδρομητές, επαρκή αριθμό views, ενώ η Ελλάδα δεν υποστηριζόταν επισήμως και ήταν απαραίτητο να απευθυνθεί σε κάποια τρίτη εταιρεία του εξωτερικού, σαν μεσάζοντα. Σήμερα, όμως, όχι μόνο το YouTube Partnership είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας, αλλά μπορεί ο καθένας να κερδίσει χρήματα, ακόμα και από το πρώτο του βίντεο!»  

Αυτό σκέφτηκαν πολλοί και τα ελληνικά κανάλια στο YouTube έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. Πόσοι απ’ αυτούς όμως βγάζουν πάνω από πχ. 10 ευρώ το μήνα; Όχι πάρα πολλοί, αλλά όσοι γίνονται πραγματικά πετυχημένοι είναι πιθανόν να βγάλουν ένα γερό χαρτζιλίκι.    

Στο βίντεο που βλέπετε πάνω, ο υπολογισμός γίνεται με βάση τους αλγόριθμους του Socialblade, που σημαίνει πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι μόνο για το μίνιμουμ που βγάζει ο κάθε ένας απ’ τους YouTubers που αναφέρονται…

lifo.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο