Εξίταρε τη φαντασία το εργαστήρι ζωγραφικής σε πετρούλες με την αγιογράφο Ρούλα Μπάστα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται το εργαστήρι κατασκευής γλυπτού με χώμα, άμμο κι άχυρο από την αρχιτέκτονα Αθηνά Γαλανοπούλου, την Τετάρτη στις 6μ.μ.,στον Πολυχώρο «Agora» στο Κατάκολο.

Τη δημιουργικότητα και φαντασία κάθε ηλικίας έβγαλε στην επιφάνεια η αγιογράφος Βυζαντινών εικόνων και Τοιχογραφιών και Πτυχιούχος Τεχνικός Συντήρησης Έργων Τέχνης Σπυριδούλα Γ. Μπάστα,με το ξεχωριστό της εργαστήρι ζωγραφικής σε πέτρες και βότσαλα, το οποίο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στον Πολυχώρο «Agora» στο Κατάκολο.Ιδέες, χρώματα, σχέδια και σχήματα ζωντάνεψαν τις πετρούλες, τις οποίες οι συμμετέχοντες, αφού ζωγράφησαν, τις βερνίκωσαν και κράτησαν για ενθύμια. Το εργαστήρι θα επαναληφθεί την Δευτέρα 24 Ιουνίου, στις 7μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Μέχρι τότε, συνεχίζεται την Τετάρτη από τις 6μ.μ. το εργαστήρι κατασκευής γλυπτού με χώμα, άμμο κι άχυρο από την αρχιτέκτονα Αθηνά Γαλανοπούλου.Η εναλλακτική αυτή δράση που έχει να κάνει με τον παραδοσιακό, αλλά και οικολογικό τρόπο κατασκευής και δόμησης (cobbuilding), θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη από τις 6 μ.μ. έως και τις 10/7, στο γρασίδι του Πολυχώρου«Agora»στο Κατάκολο, σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο.

Παράλληλα οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, όσο τα παιδιά θα ευχαριστιούνται παιχνίδι, ενώ αν πεινάσουν, έχουν να επιλέξουν από έναν πλούσιο κατάλογο με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές (από πίτσα, σαλάτες και γευστικά πιάτα μέχρι χυμούς, παγωτά και milkshakes για τα παιδιά). Η κουζίνα του «AgoraRestaurant» θα ενθουσιάσει τόσο όσο και οι δραστηριότητες που θα απασχολήσουν τους μικρούς επισκέπτες!

Ηλικίες: από 4 ετών και πάνω

Κόστος συμμετοχής: €5 με χυμό και 1 κομμάτι πίτσα για κάθε παιδί

*Για την καλύτερη οργάνωση του εργαστηρίου, παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο έως την προηγούμενη μέρα από τη διεξαγωγή του.

**Καλό θα ήταν να έχουμε μαζί μας και 2η αλλαξιά ρούχων, πιθανόν να μας χρειαστούν:)!

Διοργάνωση: Πλανώδειο

Πληροφορίες: Ηρώ Ρήγα – 6974993605

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις – Αναλυτικά η διαδικασία

«Στον αέρα» βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (25/4)...

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”

Τα Special Olympics Hellas, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”. Φέτος, θα διεξαχθούν από τις 24 έως τις 29 Μαΐου στο Λουτράκι Κορινθίας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Για πέντε ημέρες, οι εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι θα φιλοξενήσουν

Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης | Δημήτρης Πτωχός προς μαθητές: «Είμαστε δίπλα σας για να αναζητήσετε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ, στην Πελοπόννησο, στην...

Ένα μοναδικό κράμα θετικής ενέργειας, νεανικής αύρας και ελπίδας για το μέλλον κυριάρχησε κατά την εκδήλωση εορτασμού της Ημέρας της Ευρώπης που διοργάνωσε το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου, σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την Πέμπτη 25 Απριλίου, στην αίθουσα του Βουλευτικού, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου να είναι ο κύριος ομιλητής. Μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό, με

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο