Φεβρουαρίου 15, 2020

Κατερίνα Καρνιαδάκη: "Μπήκαμε δυναμικά στη νέα δεκαετία"

Σε "οικογενειακό" κύκλο το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ έκοψε χθες Πέμπτη 13/2/2020 την πίτα του στην αίθουσα εκδηλώσεων ΜΗΤΙΣ. Παρουσία όλων των στελεχών αλλά και των εργαζομένων του Κέντρου ανταλλάχθηκαν ευχές για τη νέα χρονιά και ανακοινώθηκε ο υπάλληλος της χρονιάς για το 2019.

Το βραβείο αυτό, που δίνεται από τη Διεύθυνση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πήγε φέτος στο Τμήμα Πωλήσεων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Το βραβείο μοιράστηκαν οι δύο παλαιότερες πωλήτριες του Κέντρου ( Έλενα Λιακοπούλου και Βιβή Παναγακοπούλου  )που κάτω από αντίξοες συνθήκες κατάφεραν το 2019 να αυξήσουν τις πωλήσεις  και να κρατήσουν για μια ακόμη χρονιά ψηλά το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης.

 Η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στην ομιλία της ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά και ζήτησε το 2020 να γίνει μια επανεκκίνηση του Κέντρου σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να αναβαθμιστεί περισσότερο το σύνολο των παρεχομένων υπηρεσιών προς στους πολίτες. 'Είμαι σίγουρη ότι το 2020 θα είναι μια καλή και δημιουργική χρονιά για το Κέντρο μας αφού υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που έχει βάλει η Διεύθυνση.Μπήκαμε δυναμικά στη νέα δεκαετία που ξεκίνησε πριν από 44 ημέρες και δηλώνουμε έτοιμοι για νέες υπηρεσίες αλλά και για νέες αγορές. Εύχομαι σε όλους υγεία και προσωπική ευτυχία" τόνισε στην ομιλία της προς τους εργαζομένους η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη.

palladion3

 Στην τελετή κοπής της πίτας εκτός από την Πρόεδρο του Κέντρου κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό: ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παναγιώτης Βρέντας ( νευρολόγος ), ο Δντής της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Νίκος Τσούκαλης ( καρδιολόγος ), ο Επιστημονικός Δντής κ. Δημήτριος Λιάκος ( φυσίατρος ), ο Οικονομικός Δντής κ. Λάμπρος Καραγεώργος, ο Διοικητικός Δντής κ. Αντώνης Γεωργακόπουλος και η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Μαρία Κραμποβίτη.

 Την τελετή οργάνωσε με επιτυχία το τμήμα marketing με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Καδά ενώ την παρουσίαση και το συντονισμό της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

 Αμέσως μετά τις ομιλίες, τις βραβεύσεις και την κλήρωση δύο τυχερών υπαλλήλων, που πήραν αντί για φλουρί 150 ευρώ ο καθένας, ακολούθησε ένα μικρό γεύμα που είχε ετοιμάσει με πολύ μεράκι και φαντασία το Τμήμα Εστίασης του Κέντρου. 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 20:02

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia