Ρουμελιώτης: Διήμερο ενημέρωσης σχετικά με τις αλλεργίες ανώτερου αναπνευστικού στη Μεγαλόπολη (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου, σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η Ελληνική Εταιρεία ΩΡΛ αλλεργιών, ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών, η ΩΡΛ κλινική ΓΝΑ «Η Ελπίς», σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποίησαν διήμερο ενημέρωσης και προληπτικών ΩΡΛ εξετάσεων σχετικά με τις αλλεργίες ανώτερου αναπνευστικού.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/DKYSCMpgA98″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Το διήμερο αυτό δόθηκε η δυνατότητα σε όσους επιθυμούσαν να εξεταστούν δωρεάν και να λάβουν όλες εκείνες τις πληροφορίες που ήθελαν σχετικά με τις αλλεργίες.

Στο κέντρο υγείας βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης εκπροσωπώντας την περιφέρεια σε αυτή την πρωτοβουλία της περιφέρειας Πελοποννήσου, τονίζονταν ότι πάνω από 200 άτομα έχουν εξεταστεί.

«Το πρόγραμμα αυτό έχει σημαντικά αποτελέσματα και θα επεκταθεί σε ολόκληρη την περιφέρεια» επεσήμανε ο κ. Ρουμελιώτης καλώντας τους πολίτες να εξεταστούν μιας και η πρόληψη σώζει.

{gallery}orila_megalopoli{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο