Πελοπόννησος, Greece

Δίπλα στους απανταχού Γορτύνιους ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με θερμά λόγια και ουσιαστική παρουσία, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης έδωσε το «παρών» σε εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας γορτυνιακών συλλόγων το Σάββατο 24 Ιανουαρίου και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου στην Αθήνα και την Τρίπολη.

Σε ιδιαίτερα ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, αντάλλαξε ευχές με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Απανταχού Καλλιανιωτών, του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αποσκιάς – Σουδέλης «Η Αγία Τριάς», της Παγγορτυνιακής Ένωσης, του Συλλόγου Απανταχού Μπουλιαριτών Τρίπολης, του Συλλόγου Απανταχού Λιοδωραίων, της Ένωσης Δημητριωτών «Ο Άγιος Νικόλαος», του Εκπολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Νυμφασίων «Η Αγία Τριάς» και της Αδελφότητας Δημητσανιτών “Γρηγόριος ο Έ” υπογραμμίζοντας τη σημασία της διατήρησης της γορτυνιακής ταυτότητας και της ενεργούς συμμετοχής των συλλόγων στη στήριξη του τόπου καταγωγής.

Όπως τόνισε, οι σύλλογοι της Αθήνας αποτελούν ζωντανά κύτταρα πολιτισμού και κοινωνικής συνοχής, αλλά και πολύτιμους συνοδοιπόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κοινή προσπάθεια για μια Γορτυνία με προοπτική.

Η παρουσία του Δημάρχου δεν είχε μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αλλά ανέδειξε την πρόθεση διαρκούς διαλόγου, συνεργασίας και ανοιχτών καναλιών επικοινωνίας της Δημοτικής Αρχής με τη γορτυνιακή διασπορά.

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

ΚΟΠΕΣ-ΠΙΤΑΣ-ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ-24_25-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-2026Λήψη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολίτες, κοινότητες και φορείς σε κοινή δράση στη Μεσσηνία

Ένα πιλοτικό πρόγραμμα στη Μεσσηνία έφερε πολίτες, σχολικές κοινότητες και φορείς σε κοινή δράση, συνδέοντας την πολιτιστική μνήμη με την κλιματική πρόκληση μέσα από συμμετοχική έρευνα, εκπαιδευτικές δράσεις και διαγωνισμό ιδεών για συλλογικές προτάσεις, με την πορεία να κορυφώνεται στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας που ανοίγει τον δρόμο για τη συνέχεια και την κλιμάκωση των δράσεων.

Ολόκληρη η Ελλάδα πενθεί! Τα συλλυπητήρια του Αστέρα στις οικογένειες των θυμάτων και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ

Ολόκληρη η Ελλάδα πενθεί! Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στις οικογένειες...

Τους κινδύνους για την ελληνική πτηνοτροφία από τη συμφωνία ΕΕ–Mercosur επισημαίνει η ΕΔΟΠ σε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και το ΥΠΑΑΤ

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Πτηνοτροφίας (ΕΔΟΠ), η οποία αντιπροσωπεύει...

Εντοπισμός νεκρών προβάτων σε τάφρο στο Επιτάλιο – Ταυτοποιήθηκε ο κτηνοτρόφος

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Π.Ε Ηλείας ενημερώθηκε την Δευτέρα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ