Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου η έκθεση FILIATRA AgroVision 2025

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, σε συνεργασία με τον Δήμο Τριφυλίας, ανακοινώνει τη διοργάνωση της τρίτης κατά σειρά αγροτικής έκθεσης FILIATRA AgroVision 2025, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2025 στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Φιλιατρών.

Η διοργάνωση τελεί υπό την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αναδεικνύοντας τον ρόλο της ως θεσμό στον αγροτικό χώρο.

Φέτος, περισσότεροι από 40 εκθέτες από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν προϊόντα, καινοτομίες και υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα του αγροτικού τομέα – από μηχανήματα και τρακτέρ, έως drones, νέες τεχνολογίες θρέψης και φυτοπροστασίας. Παράλληλα, στον χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες με τη συμβολή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Διευθυντή της ΔΑΟΚ, κ. Αντώνη Παρασκευόπουλου, προσφέροντας πολύτιμη γνώση για τις νέες τάσεις και τα σύγχρονα εργαλεία της γεωργίας.

Η FILIATRA AgroVision αποτελεί σημείο συνάντησης για επαγγελματίες, ερευνητές, καταναλωτές και φίλους της αγροτικής παραγωγής, προβάλλοντας τον δυναμισμό και την προοπτική ενός πιο βιώσιμου και καινοτόμου αγροτικού τομέα.

messinia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΘ 2025 | Δημήτρης Πτωχός: «Η Πελοπόννησος με όραμα, σχέδιο και εξωστρέφεια» – Εγκαίνια του Περιπτέρου της Περιφέρειας

Με εντυπωσιακή συμμετοχή επισκεπτών, έντονη ζωντάνια και γνήσιες πελοποννησιακές γεύσεις πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Περιπτέρου της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το περίπτερο συγκέντρωσε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον, κερδίζοντας τα θετικά σχόλια όλων για τη σύγχρονη αισθητική του, τη φιλοξενία που πρόσφερε αλλά και το μήνυμα που εκπέμπει για μία Πελοπόννησο

Πάνω από -2.900- παραβάσεις βεβαιώθηκαν την ένατη εβδομάδα της εκστρατείας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους»

Συνεχίστηκαν για ένατη εβδομάδα οι έλεγχοι και οι ενημερωτικές...

Visit Peloponnese | Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη WTM London 2025 – 4 έως 6 Νοεμβρίου 2025

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market (WTM) London 2025, που θα πραγματοποιηθεί στο Excel London, από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου 2025. Η WTM London αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις τουρισμού στην Ευρώπη, προσελκύοντας κορυφαίους φορείς, αγοραστές

Διαβάσαμε: «Ηλέκτρα» από την Jennifer Saint

Θα νιώσει κι αυτός το ίδιο, και ακόμη χειρότερα....

ΔΗΜΟΦΙΛΗ