Συνάντηση εργασίας για την κατασκευή του οδικού άξονα «Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιτόπια συνάντηση εργασίας στην περιοχή νοτιοδυτικά του Αεροδρομίου Καλαμάτας, απ’ όπου και θα εκκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του οδικού έργου «Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη», πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου.

Αντικείμενο της συνάντησης, παρουσία αρμοδίων τεχνικών παραγόντων, ήταν η αντιμετώπιση θεμάτων και ο σωστός σχεδιασμός όσον αφορά τα δίκτυα ΟΚΩ, αλλά και η δρομολόγηση πρόδρομων εργασιών που συνδέονται με την κατασκευή του κύριου έργου.

Για το λόγο αυτό, εκ μέρους του Δήμου συνόδευαν τον Δήμαρχο οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κουτραφούρης και Ανδρέας Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καλαμάτας Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ Μιχάλης Βασιλειάδης. Στη συνάντηση, επίσης, μετείχαν ο υπεύθυνος εργοταξιάρχης της αναδόχου εταιρείας, πολιτικός μηχανικός Θανάσης Σπανός και ο Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Καλαμάτας Γιώργος Καράμπελας.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν η εκκίνηση κατασκευής του οδικού έργου στην περιοχή του Δήμου Καλαμάτας τοποθετείται στις αρχές της θερινής περιόδου.

 

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θωρακίζεται η οδική ασφάλεια στον Δήμο Γορτυνίας. Υπογράφηκε σύμβαση για την προμήθεια εξοπλισμού οδοποιίας

Με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και τη δραστική βελτίωση των καθημερινών μετακινήσεων των πολιτών, ο Δήμος Γορτυνίας προχωρά στην υλοποίηση ενός κρίσιμου έργου υποδομής. Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρεία συμπληρωματική σύμβαση για την πράξη: «Προμήθεια Εξοπλισμού για την Βελτίωση της παρεχόμενης οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Δήμου Γορτυνίας».

Διήμερο δράσεων για την Εθελοντική Αιμοδοσία από το ΓΕΛ Ξυλοκάστρου

Το ΓΕΛ Ξυλοκάστρου, σε συνεργασία με το Γ.Ν. Κορίνθου και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης «Οι Φίλοι της Ζωής», διοργανώνει ένα σημαντικό διήμερο δράσεων με στόχο την ενημέρωση και την ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας. Οι δράσεις περιλαμβάνουν: Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνω για το αίμα και την αιμοδοσία» από το Εθνικό Κέντρο

Με έμφαση την οικονομική διαχείριση & τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων το Ark Innovation Bootcam

O Συνεργατικός Χώρος Εργασίας ARK Coworking Space σε συνεργασία με...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ