Έχει προσωρινά διακοπεί η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας λόγω καθίζησης του οδοστρώματος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, συνεπεία προγενέστερων καιρικών φαινομένων, έχει προσωρινά διακοπεί η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Τρίπολης-Καλαμάτας, από την 49,4χ/θ έως την 50,250χ/θ και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής και στις δύο κατευθύνσεις της ανωτέρω οδού θα διεξάγεται μέσω του Αυτοκινητόδρομου «Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη», από τους κλάδους εισόδου / εξόδου των Ανισόπεδων Κόμβων Παραδεισίων και Τσακώνας / Κυπαρισσίας, κατά περίπτωση. 

Επισημαίνεται ότι η κίνηση των οχημάτων από και προς τον οικισμό Δερβένι της Τ.Κ. Σουλίου του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας θα διεξάγεται από την χ/θ 51,700 της Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, έχουν τεθεί σε εφαρμογή από την 28.2.2026 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.

Κατά τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Πατρών, λόγω εκτέλεσης εργασιών

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι...

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην κατάρτιση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

Σε έρευνες, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήρως εξοπλισμένο...

Η Ά Στάση των Χαιρετισμών στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Η Α΄ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο...

Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 Μαρτίου έως 6 Μαρτίου

Κατά την περίοδο 2 Μαρτίου έως 6 Μαρτίου, θα καταβληθούν 73.597.000 ευρώ σε 87.640 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. 1.Ειδικότερα από τον e-ΕΦΚΑ: Στις 3 Μαρτίου  θα καταβληθούν 297.000 ευρώ σε 340 δικαιούχους για πληρωμή εξωϊδρυματικών επιδομάτων ΤΑΥΤΕΚΩ. Στις 5 Μαρτίου θα καταβληθούν 14.300.000 σε 32.000

ΔΗΜΟΦΙΛΗ