Είχε διάθεση και ευκαιρίες αλλά όχι «ουσία» ο Παναρκαδικός χάνοντας από τον Κιθαιρών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η 4η αγωνιστική πραγματοποιούνταν την Κυριακή 13/10 στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ο Παναρκαδικός που είχε ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα με μία νίκη και μια ισοπαλία, ήθελε στην Τρίπολη να φτάσει σε ακόμη ένα «τρίποντο» με το οποίο θα κατάφερνε να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 Το παιχνίδι με τον Κιθαιρών Καπαρελλίου εξ’ αρχής ήταν στα «μέτρα» και στις δυνατότητες του «τριφυλλιού» που είχε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, αλλά με όχι δεδομένο από την αρχή το θετικό αποτέλεσμα.

Το απόγευμα της Κυριακής ωστόσο πέρα από τη διάθεση, τις ευκαιρίες και το πάθος για το θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα της Τρίπολης δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της. Συγκεκριμένα ο Παναρκαδικός δεν είχε τα γκολ με τα οποία θα μπορούσε να υπερκαλύψει ένα πολύ γρήγορο γκολ αρχικά και ένα απίστευτο και άπιαστο γκολ στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αποτέλεσμα τελικά να έρθει και η ήττα με 1-2 από την ομάδα του Κιθαιρών Καπαρελλίου.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο