Πήρε τον Σουάρεθ ο Αστέρας Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είναι πλέον ο Ντένις Σουάρεθ ο οποίος πέρασε τα ιατρικά, υπέγραψε και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Μετά τους Ρέχις και Μπόρχα Φερνάντεθ ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε και την τρίτη του μεταγραφή για την φετινή σεζόν. Ο λόγος για τον Ντένις Σουάρεθ ο οποίος πέρασε την Πέμπτη (20/6) τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Πλέον αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση των Αρκάδων με τον 28χρονο άσο να ξεκινάει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας φτάσει στην δεύτερη της ομάδα την Καστίγια. Το 2017 μετακόμισε στην Πολωνία και την Γκόρνικ Ζάμπζε και μετά από δύο χρόνια παρουσίας έρχεται στην Τρίπολη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο