Έχασε η Σπάρτη στην έδρα της από τον Ηρακλή με 0-1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Σπάρτη υποδέχθηκε τον Ηρακλή στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Football League.

[iframe width=”700″ height=”450″ src=”https://www.youtube.com/embed/Heth1dyiwto” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

H  Σπάρτη είχε πολλές απουσίες στην άμυνα, παρατάχθηκε χωρίς τέσσερις παίκτες, Τιεντσέ, Καλούση, Φραγκούλη και Κολτσίδα και με υπηρεσιακό προπονητή τον Τάκη Αποστολάκο.  Για να βρει λύση ο Αποστολάκος,  έβαλε τον Αρώνη στην θέση του κεντρικού μπακ, που είχε θετική παρουσία.

Ο Ηρακλής είχε δοκάρι με τον Ντούνη και έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα. . Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τη νίκη με σκόρερ τον Ορφανίδη στο 74′ λεπτό παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες με τον Καζναφέρη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 67′ λεπτό της αναμέτρησης.

Άξιο αναφοράς ότι οι γηπεδούχοι απείλησαν σε μια ουσιαστικά ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και το 38ο λεπτό με τον Καινούργιο.

Πολύ καλοί από την γηπεδούχοι ομάδα οι Πάντος, Αρώνης και Νάτσης..

Σπάρτη (Τάκης Αποστολάκος): 1 Πάντος, 25 Αρώνης, 2 Τσίμαν, 14 Λώλος, 23 Βαλμάς (84′ Kρασνίκι), 21 Αγγελόπουλος, 30 Παυλής (65′ Ρόμο), 9 Τουρέ (59′ Ζαχαριουδάκης), 18 Νάτσης, 38 Τιράρ, 95 Καινούργιος.  

Αναπληρωματικοί: 62 Σφέτσος, 10 Ρόμο, 66 Γκιάτας, 44 Κρασνίκι, 16 Ζαχαριουδάκης, 12 Δαδάκος, 37 Ντούσκας.

Ηρακλής (Μάνουελ Ρόκα): 77 Κάχριμαν, 31 Βιτλής, 2 Κουτρομάνος (60′ Ρόβας) , 33 Ζιαμπάρης, 24 Μουνιόθ, 6 Παναγιωτούδης (72′ Ορφανίδης), 16 Καζναφέρης, 11 Ντούνης, 17 Μπορίκο (77′ Γιάννης Παπαδόπουλος), 14 Κλέιτον, 99 Νιαμπουγιού.

Αναπληρωματικοί: 30 Γιαγκιόζης,  23 Ορφανίδης, 3 Γιαννίτσης, 97 Παυλιδης, 7 Ρόβας,  8 Γιάννης Παπαδόπουλος, 80 Πτηνόπουλος.

Το Pna.gr βρέθηκε στο γήπεδο της Σπάρτης και ήταν στην  ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο | Δημήτρης Πτωχός: «Προτεραιότητά μας η ενίσχυση του τουρισμού»

Το πανέμορφο Ναύπλιο φιλοξενεί για 9η φορά τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, να έχει την ευκαιρία κατά τον χαιρετισμό του, να σταθεί στη σημασία του θαλάσσιου τουρισμού, στις βελτιώσεις που σχεδιάζει η Περιφέρεια, καθώς επίσης και στα σημεία που κάνουν την Πελοπόννησο ελκυστική. «Η διοργάνωση εκτός

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Σπάρτης Μιχάλη Βακαλόπουλο

Συνεχίζονται οι επαφές και οι συναντήσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους της Περιφέρειάς μας. Αυτή τη φορά, την Παρασκευή 26 Απριλίου, στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, μετά το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, ο Περιφερειάρχης υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Πολιτικής Παναγιώτη Τριτάκη

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως την Πέμπτη 2 Μαΐου

Το ποσό των 1.208.661.888 ευρώ θα καταβληθεί σε 1.799.517...

Αφρικανική σκόνη: Μπορεί να εμφανιστεί μέχρι και 20 φορές ετησίως

Ήταν η Ελλάδα ή η Σαχάρα αυτό που αντικρίσαμε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο