Αγωνιστική με πολύ ενδιαφέρον στην ουρά της βαθμολογίας
Βρασιές-Μαντινειακός: Παιχνίδι δίχως αύριο είναι και για τις δύο ομάδες. Οι Βρασιές είναι τρεις βαθμούς πίσω από τον Μαντινειακό, που επιβάλλεται να νικήσουν. Ο Μαντινειακός και με ισοπαλία θα διατηρήσει την διαφορά στην βαθμολογία.
Ολυμπιακός Λ. -Πανθυρεατικός: Η γηπεδούχος ομάδα έχει ενισχυθεί και δύσκολα θα χάσει βαθμούς, απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Πανθυρεατικό.
ΑΕΚ Τρίπολης-Ορχομενός: Μόνο με αυτοκτονία θα χάσει βαθμούς η ΑΕΚ Τρίπολης. Πάντως αν δεν προσέξει, μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως.
Δόξα Μεγαλόπολης-Απόλλωνας Τυρού: Πολύ καλή ομάδα η Δόξα, δεν πρέπει να βρει δυσκολία με τον Απόλλωνα, που καίγεται για βαθμούς ακόμα.
Κορακοβούνι-Τεγέα: Δυνατό παιχνίδι, με το Κορακοβούνι να θέλει τους βαθμούς της νίκης. Όχι ότι η Τεγέα είναι κακή ομάδα και αδιάφορη για την νίκη.