Δικαίωση για τον Παναθηναϊκό: Και επανάληψη του ντέρμπι και χωρίς αφαίρεση βαθμών…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για τον Παναθηναϊκό, καθώς την Παρασκευή θα κριθεί η τύχη της ΠΑΕ και φυσικά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν διεξήχθη ποτέ…

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι πράσινοι έχουν ουκ ολίγους λόγους και πολλά νομικά όπλα στην φαρέτρα τους για να αισιοδοξούν πως και το ντέρμπι θα διεξαχθεί κανονικά και δεν θα υπάρξει ποινή αφαίρεσης βαθμών από το τρέχων και το επόμενο πρωτάθλημα.

Και αυτό που πλέον απομένει, είναι να διαπιστωθεί στην πράξη και να επιβεβαιωθεί αυτή τους η αισιοδοξία, που θα σημάνει και το… τέλος (;) έστω και προσωρινά της διαμάχης με την πολιτεία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσει και ο καθημερινός αγώνας για την επίτευξη της πολυαναμενόμενης κάθαρσης.

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League θα συνεδριάσει την Παρασκευή και θα δικάσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τη δίωξη του Σιμιτζόγλου, η οποία πουθενά δεν παραπέμπει τους πράσινους για εκταταμένα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου, κάτι που αυτομάτως αποκλείει την πιθανότητα επιβολής ποινής αφαίρεσης βαθμών.

Από την άλλη πλευρά, στο τριφύλλι εκτιμούν πως θα γίνει δεκτή η ένστασή τους για την ακύρωση του φύλλου αγώνα που συνέταξε ο Παππάς και πως θα διαταχθεί η επανάληψη του ντέρμπι και δεν θα το πάρει στα χαρτιά ο Ολυμπιακός.

Αν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν και οι πράσινοι «πληρώσουν» το τίμημα των επεισοδίων στη Λεωφόρο, μόνο με πρόστιμο και ποινή διεξαγωγής δύο ή τριών παιχνιδιών κεκλεισμένων των θυρών, θα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία της υπερασπιστικής γραμμής τους.

 

athensmagazine.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο