Κινούνται άμεσες διαδικασίες για ενίσχυση στον Παναρκαδικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ενίσχυση του Παναρκαδικού κρίνεται επιβεβλημένη αφού πέρα από το έλλειπες ρόστερ, ήρθαν οι σοβαροί τραυματισμοί των έμπειρων Χρήστου Νάνου και Δημήτρη Λυμπερόπουλου, να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση στο έμψυχο δυναμικό του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες λοιπόν του «Κόντρα Επίθεση» τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του συλλόγου αλλά και ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Μαυρέας, έχουν κινηθεί για ενίσχυση της ομάδας. Προτεραιότητα δίνεται στη θέση του επιθετικού αλλά και σε θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η πρωτοβουλία του κ. Μαυρέα που στη συγκεκριμένη φάση φαίνεται να έχει πάρει πάνω του το θέμα της ενίσχυσης, καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.

contraepithesi.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο