Προς νέα μετάθεση η “σέντρα” στη Γ’ Εθνική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές είναι οι εκκρεμότητες για τις θέσεις στη Football League και τη Γ’ Εθνική, με αποτέλεσμα η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ να μην προχωρήσει στον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής για τη νέα σεζόν. 

Ο αγώνας μπαράζ ανόδου για τη Football League ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης ορίστηκε για την Τετάρτη (13/9), αλλά τη Δευτέρα (11/9) ενδέχεται να ληφθεί άλλη απόφαση, αν οριστικοποιηθεί η αδυναμία του Ηρακλή να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Παράλληλα, δεν έχει εκδοθεί ακόμα η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την νομιμότητα συμμετοχής του ΝΠΣ Βόλος στη Γ’ Εθνική.
Όπως αναφέρει το liganews.gr, όλα αυτά οδήγησαν στην απόφαση να αναβληθεί ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής για την Τετάρτη (13/9), με την ελπίδα ως τότε να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αυτή η καθυστέρηση οδηγεί και την εκ νέου μετάθεση της σέντρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κατά μια εβδομάδα, δηλαδή για την 1η Οκτωβρίου. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει τη Δευτέρα 18/9 στα γραφεία της ΕΠΟ.

goalpost.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο