Μόνο τόσα εισιτήρια κόπηκαν στην πρεμιέρα της Super League

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεταξύ συγγενών και φίλων έγιναν τα ματς της πρεμιέρας της Super League. Δείτε τα στοιχεία και τη… θλιβερή σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.              

Την ώρα που τα γήπεδα σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία (και όχι μόνο) ήταν το weekend που μας πέρασε κατάμεστα ή έστω με πολύ κόσμο στις κερκίδες, στην Ελλάδα αυτές ήταν απελπιστικά άδειες!

Τα στοιχεία από την πρώτη αγωνιστική στη Super League είναι αποκαρδιωτικά. Στους αγώνες της πρεμιέρας κόπηκαν όλα κι όλα 7.267 εισιτήρια!

Το γεγονός ότι Ολυμπιακός και ΑΕΚ έπαιζαν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ εκτός έδρας, σίγουρα έπαιξε το ρόλο του, αλλά-όπως και να το κάνουμε-ο απολογισμός είναι άκρως απογοητευτικός. Τα περισσότερα εισιτήρια κόπηκαν στο Πλατανιάς-Παναθηναϊκός, 1.879, και τα λιγότερα στο δευτεριάτικο Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης, μόλις 600.

Ενδεικτικά, στην περσινή πρεμιέρα (που έγινε με τους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής) είχαν κοπεί 52.036 εισιτήρια και την προπέρσινη 58.842.

Αναλυτικά:

Ξάνθη-Λαμία (0-0): 1.198
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (1-2): 1.547
Ολυμπιακός-ΑΕΛ (4-1): Κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ-Παναιτωλικός (2-0): Κεκλεισμένων των θυρών
Κέρκυρα-Πανιώνιος (0-1): 882
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (0-0): 1.161
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός (1-1): 1.879
Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης (1-1): 600

sport-fm.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο