Αρκαδικός: Ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας για τα εισιτήρια με Λαύριο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΚΑΕ Αρκαδικός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας πως θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με το Λαύριο, το ερχόμενο Σάββατο (12/3), για την 22η αγωνιστική της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ, να το κάνει, αφού η ΚΑΕ Λαύριο μας διέθεσε το διάζωμα Δ του σταδίου του.

Πιο συγκεκριμένα γίνεται γνωστό, πως από την Παρασκευή (11/3) και μέχρι την έναρξη του αγώνα ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από την ιστοσελίδα της Viva.gr αλλά και όλα τα συνεργαζόμενα μαζί της καταστήματα (Public, Metro, My Market, EKO, BP, Media Markt)
Για την Τρίπολη, ο κόσμος μπορεί να τα προμηθευτεί από το Music Center Κωτσιόπουλος Σταύρος στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου.
Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι στα 10€.
Θυμίζουμε πως με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εθνικής Οδός Πατρών – Κορίνθου: Ουρές χιλιομέτρων μετά από φωτιά σε αυτοκίνητο

Στις φλόγες τυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (6/5) ένα...

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική 24ωρη απεργία στις 21 Μαΐου στο Δημόσιο

Πανελλαδική απεργία για τις 21 Μαΐου έχει εξαγγείλει η Ανώτατη Διοίκηση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο