Την ήττα από τον Ηλυσιακό γνώρισε ο Σύλλογος Δρομέων Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγωνιστική δράση ήταν προγραμματισμένη για την Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ Ανδρών και τον 1ο όμιλο το απόγευμα της Κυριακής 27/10 και η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων για την 3η αγωνιστική φιλοξένησε στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης την ομάδα του Ηλυσιακού ΑΟ.

Σ’ ένα ματς στο οποίο οι «φιλοξενούμενοι» με σαφώς μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα και το Σύλλογο Δρομέων τραγικά άστοχο από μέση και μακρινή απόσταση το τελικό 48-62 ήρθε ως φυσική συνέπεια της εξέλιξης της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Τρίπολης είναι αλήθεια ότι αδίκησε τον εαυτό της αφού παρουσιάστηκε εξαιρετικά άστοχη στην τελική προσπάθεια και σε αρκετές περιπτώσεις με κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια.

Οι παίκτες του Ηλία Μπαλή φάνηκε να μην έχουν αυτοπεποίθηση, παρά τη διάθεση στην άμυνα. Αποτέλεσμα όλων αυτών η ομάδα του Ηλυσιακού να συντηρεί ένα σταθερό προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του ματς μέχρι το τελικό 48-62.

Ο Ηλυσιακός πιο αποτελεσματικός όταν χρειάστηκε βρήκε λύσεις και με το παραπάνω στο σκοράρισμα από την περιφέρεια με αποτέλεσμα να μην ανησυχήσει ουσιαστικά στο ματς.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο