Πελοπόννησος, Greece

Δημήτρης Πτωχός | Η Πελοπόννησος πρωταγωνιστεί στο EKO Acropolis Rally 2026 | WRC – FIA World Rally Championship

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πελοπόννησος πρωταγωνιστεί στο EKO Acropolis Rally 2026 | WRC – FIA World Rally Championship
 
Το «Ράλλυ των Θεών» επιστρέφει και η Πελοπόννησος βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου, με έδρα το Λουτράκι και σημείο αναφοράς την Περιφέρειά μας, ο αγώνας του 2026 ενώνει την Αττική, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, αναδεικνύοντας τη μοναδική γεωγραφία του τόπου μας.
🔸Στην Αρκαδία, υποδεχόμαστε δύο ολοκαίνουργιες ειδικές διαδρομές. Η ειδική διαδρομή «Μαίναλο», που θα πραγματοποιηθεί δύο φορές την ίδια ημέρα, περνά μέσα από οροπέδια απαράμιλλης ομορφιάς, όπως η Αρπακωτή, η Κάπελη και η Ρούχη. Η διαδρομή «Κολλίνες», διασχίζει το μοναδικό και μαγευτικό δάσος της Σκυρίτιδας.
🔸Στην Αργολίδα, η διαδρομή «Κεφαλάρι» επιστρέφει μετά από 13 χρόνια, ενώ η γνώριμη από παλαιότερες εκδοχές του αγώνα διαδρομή «Γυμνό», επιστρέφει με νέα χάραξη, ενισχύοντας το αγωνιστικό αποτύπωμα στην ανατολική Πελοπόννησο.
🔸Ξεχωριστό σημείο της διοργάνωσης είναι και η επιβίβαση των αγωνιστικών αυτοκινήτων σε πλοίο στο λιμάνι της Κορίνθου. Θα ταξιδέψουν και θα διανυκτερεύσουν μεσοπέλαγα μέχρι την Ιτέα, μετατρέποντας το πλοίο σε ένα εντυπωσιακό «πλωτό γκαράζ» μέσα στον Κορινθιακό.
Επενδύουμε σε διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας που συνδυάζουν τον αθλητισμό με την τουριστική προβολή και αναδεικνύουν τη φυσιογνωμία του τόπου μας σε όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live | ΑΟ Καλαμάτα 1980 Affidea – ΓΣΣ Πανιώνιος – Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας Volleyball Ανδρών

Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας Volleyball Ανδρών  

Οι διαδρομές του EKO Acropolis Rally στην Αρκαδία

Το «Ράλλυ των Θεών» επιστρέφει και η Πελοπόννησος βρίσκεται...

Διαβάσαμε: «Το ξόρκι» από την Erin Sterling

«Μου ράγισες την καρδιά, Ρις Πενχάλοου. Και σε καταριόμαστε....

Εκτενή αυτοψία σε πληγείσες περιοχές της Γορτυνίας του προέδρου του ΟΑΣΠ Ευθύμη Λέκκα

Εκτενή αυτοψία σε πληγείσες περιοχές της Γορτυνίας πραγματοποίησε την Παρασκευή ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), Ευθύμης Λέκκας, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Γορτυνίας. Στην επιτόπια επίσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, αντιδήμαρχοι και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας, με στόχο την πλήρη αποτύπωση της κατάστασης που

ΔΗΜΟΦΙΛΗ