Τέσσερεις αγωνιστικές υπολείπονται για να ολοκληρωθεί ο μαραθώνιος της Α2 Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών και η Ομάδα του Μεσσηνιακού με ντεμαράζ, που ξεκίνησε από αρχάς 2026 και συνεχίζεται στο Β΄ Γύρο, έχοντας 7 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια, ανέβηκε αισθητά στην βαθμολογία. Συγκεκριμένα στις 3/1/2026 νίκησε εντός έδρας τον Ιωνικό Νικαίας με 3-0, στις 10/1 νίκησε εντός έδρας στον Φοίβο Μελισσίων με 3-2, στις 17/1 ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΝΟΠ Ρεθύμνου με 1-3, στις 24/1 νίκησε εκτός έδρας τον Γ.Σ Ηλιούπολης με 0-3, στις 31/1 νίκησε εντός έδρας τον ΑΟΝ Αργυρούπολης-Ελληνικού με 3-0, στις 7/2 νίκησε εκτός έδρας τους Νέους Βύρωνα με 1-3, στις 14/2 νίκησε εντός έδρας τον Γ.Σ. Πετρούπολης και στις 21/2 νίκησε «εκτός έδρας» τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Βρίσκεται τώρα στην 6η θέση με 28 βαθμούς και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ως γνωστόν ξεκίνησε την φετινή χρονιά με 14 Αθλήτριες, αλλά δύο εξ αυτών (Καραμούντζου-Παπακωνσταντίνου) τραυματίστηκαν και παρέμειναν-νουν εκτός δράσης. Για λίγο χρονικό διάστημα παρέμεινε εκτός προπονήσεων και η Μπαξιβανάκη μέχρι που πριν από ένα μήνα μετακινήθηκε σε άλλη πόλη για επαγγελματικούς λόγους. Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν η Γεωργία Βερβερίδη, η Εβελίνα Μπεκιάρη και η Ραφαέλλα Τσιούμα.
Ο προσεχής αγώνας της Ομάδας είναι την Κυριακή 1/3/2026 στις 4μμ με τον πρωτοπόρο Θρίαμβο Χαϊδαρίου στο κλειστό Παραλίας.

Η Ομάδα Νεανίδων του Μεσσηνιακού έχει φθάσει στο FINAL FOUR του αντίστοιχου πρωταθλήματος Πελοποννήσου, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πάτρα 27 & 28/2/2026, αφού οι πατρινές ομάδες ανέλαβαν την διοργάνωση, και στον έναν ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πάτρας την Παρασκευή 27/2 στις 6μμ. Ο έτερος ημιτελικός είναι Παναχαϊκή-Γ.Ε. Ναυπλίου. Οι νικήτριες ομάδες θα αγωνιστούν την επόμενη μέρα στον τελικό και οι ηττημένες στον μικρό τελικό. Η Ομάδα μας θα στερηθεί την βοήθεια της Χρυσούλας Τσούμπανου, η οποία στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμάτας τραυματίστηκε, εγχειρίστηκε από τον υπέροχο Γιατρό μας Γεώργιο Τσικούρη και τελεί υπό ανάρρωση προετοιμαζόμενη για τις Πανελλήνιες.

Η Ομάδα Κορασίδων προκρίθηκε από την Α΄ Φάση και στην Β΄ Φάση θα αντιμετωπίσει σε μονό παιχνίδι και σε ουδέτερη έδρα, την ομάδα του Κόροιβου Α.Σ. Αμαλιάδας.
Η Ομάδα Παγκορασίδων δεν έχει ακόμη αγωνιστεί διότι δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα της κατηγορίας της.
Η Ακαδημία φέτος συγκροτείται από πολλά νέα κορίτσια και αρκετά από αυτά έχουν διακριθεί και θα απαρτίσουν την ομάδα Τζούνιορ το πρωτάθλημα της οποίας θα γίνει μετά το Πάσχα.
Τα παραπάνω ίσως να μην είχαν γίνει εφικτά αν η προπονητική ομάδα (Σουρή, Θεοδωρόπουλος, Κάτσος, Μητρόπουλος, Θάνου, Χρονοπούλου) δεν τα στήριζε. Η φετινή χρονιά κυλάει ομαλά και χάρη στην Ομάδα Διοικητικής Αρωγής τα μέλη της οποίας έχουν έντονα δραστηριοποιηθεί. Και βέβαια οι Χορηγοί του Τμήματος Βόλεϊ που ενίσχυσαν και συνεχίζουν να προσφέρουν

