Εξετάσεις λιπομέτρησης & ανάλυσης σύστασης σώματος απο την κα. Μπιλίση για την αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σε εξετάσεις λιπομέτρησης και μυϊκής μάζας, υποβλήθηκαν μερικοί από τους μικρούς αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

 Το γραφείο της διατροφολόγου – διαιτολόγου κας. Έλενας Μπιλίση επισκέφτηκαν μερικοί από τους μικρούς αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής αγωνιστικής προετοιμασίας τους.
Στο πλαίσιο της καλύτερης και αποδοτικότερης αγωνιστικής τους προετοιμασίας η κα. Μπιλίση, συνεργάτιδα της προπονητικής ομάδας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, έκανε εξετάσεις λιπομέτρησης, ανάλυσης σύστασης σώματος και σωματομετρικές μετρήσεις σε μερικούς από τους αθλητές του ομίλου μας.
Τις προσεχείς ημέρες και μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, οι αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας θα περάσουν όλοι, από τις συγκεκριμένες μετρήσεις. Τα αποτελέσματα τους θα αξιολογηθούν από τους γυμναστές – προπονητές μας, με στόχο την καλύτερη κατάρτιση του προγράμματος προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia