Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 48α Ηλιοπούλεια 2018 στην Κάτω Ασέα (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας αγώνας στίβου που αποτελεί πλέον θεσμό εδώ και πολλά χρόνια και διεξάγεται προς τιμήν του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Χαράλαμπου Ηλιόπουλου ο οποίος ήταν ο οραματιστής αυτών των αγώνων και με την στήριξη κατοίκων της περιοχής καθιέρωσε αυτούς τους αγώνες, υλοποιώντας παράλληλα και τις συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στην Κάτω Ασέα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/FJbh0RmUxMo” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Το απόγευμα της Κυριακής 12 Αυγούστου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κάτω Ασέας, διεξήχθησαν οι αγώνες στίβου «Ηλιοπούλεια 2018», με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών/τριών όλων των ηλικιών. Ένας αγώνας που περιλάμβανε συμμετοχές στα εξής αγωνίσματα: 100μ., 10.000μ., Άλματος σε Μήκος, Σφαίρα, Μπαλάκι και Λιθοβολία και για τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων και ΜΙΝΙ.

Παρουσία στους αγώνες μεταξύ άλλων έδωσαν ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Κατσίρης, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Σταύρος Κουκάκης, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και αρκετός κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες και τίμησε με την παρουσία του τους αγώνες και τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες.

Οι αγώνες αυτοί διοργανώθηκαν από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, με την πολύτιμη συμβολή των Κριτών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ομάδας Διάσωσης. Φυσικά υποστηρικτές των αγώνων και φέτος αποτέλεσαν ο Δήμος Τρίπολης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οι συνθήκες που επικράτησαν το απόγευμα της Κυριακής ήταν ιδανικές για τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες. Και φέτος κίνητρο αποτέλεσε η συμμετοχή και όχι η διάκριση για μια διοργάνωση που σκοπό και στόχο όλα αυτά τα χρόνια έχει την ανάδειξη της ευγενούς άμιλλας του Ευ Αγωνίζεσθαι και της άθλησης και λιγότερο της κατάκτησης ενός μεταλλίου. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο κλείσιμο των αγώνων υπήρξε ικανοποίηση για την επιτυχή διεξαγωγή τους, ανανεώνοντας το ραντεβού για το Καλοκαίρι του 2019 με τους 49ους Αγώνες «Ηλιοπούλεια».

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Τουρισμός για όλους 2024»: Έγινε η κλήρωση – Μάθετε τα αποτελέσματα

Το πρωί της Παρασκευής 26/4 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για...

Τρίπολη: Αλλαγή μέρας λειτουργίας των λαϊκών αγορών για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Τη Μεγάλη Εβδομάδα, οι λαϊκές αγορές της πλατείας Βαλτετσίου...

ΕΛ.ΑΣ: Χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες, για την αποφυγή κλοπών κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση, αποσκοπώντας στην αποφυγή κλοπών,...

Συνελήφθησαν 40 άτομα σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο