Στον τελικό με «περίπατο» o Παναρκαδικός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Παναρκαδικός επικράτησε άνετα με 5-0 τ6ου Πανθυρεατικού το απόγευμα της Τετάρτης (27/1) στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Αρκαδίας και μαζί με την Δόξα Μεγαλόπολης είναι πια το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στις 10 Φεβρουαρίου.

 

Οι πράσινοι με σκόρερ τους νεαρούς Θεοδωράκη που σκόρερε δις στο 13’ και το 75’, τον Σίδερη στο 15’, τον Παναγιώτη Σαλαπάτα στο 18’ και Τέλη Σαλαπάτα στο 40’ και συνολικό σκορ 8-1 στους δύο αγώνες πέρασε άνετα το εμπόδιο του περσινού κατόχου του κυπέλλου Αρκαδίας Πανθυρεατικού.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς ο Παναρκαδικός ήταν εμφανώς ανώτερος από την ομάδα του Άστρους μπαίνοντας πολύ δυνατά στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά γεγονός που του επέτρεψε να πάρει εύκολα την νίκη και ασφαλώς την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου Αρκαδίας.

Ο Άρης Σαβούρδος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους μέχρι στιγμής ενώ άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως για τους κιτρινόμαυρους αγωνίστηκαν και νεαροί ποδοσφαιριστές αποκτώντας έτσι πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Από την άλλη ο προπονητής Παναρκαδικού είδε με μεγάλη ικανοποίηση τους δικούς του νεαρούς (Θεοδωράκη και Σίδερη) να έχουν πολύ καλή παρουσία δοκιμάζοντας παράλληλα και διάφορά σχήματα και πρόσωπα στην πράσινη ενδεκάδα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναρκαδικός σε όλη την διάρκεια της επαναληψης αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω του τραυματισμού του νεαρού Νίκου Σίδερη στο αριστερό του χέρι.

 

panarkadikos.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίπολη | Το πρόγραμμα εισόδου των Επιταφίων στην κεντρική Πλατεία Αγίου Βασιλείου

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα...

«Τουρισμός για όλους 2024»: Έγινε η κλήρωση – Μάθετε τα αποτελέσματα

Το πρωί της Παρασκευής 26/4 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για...

Τρίπολη: Αλλαγή μέρας λειτουργίας των λαϊκών αγορών για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Τη Μεγάλη Εβδομάδα, οι λαϊκές αγορές της πλατείας Βαλτετσίου...

ΕΛ.ΑΣ: Χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες, για την αποφυγή κλοπών κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση, αποσκοπώντας στην αποφυγή κλοπών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο