ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ: Η νίκη είναι το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η νίκη είναι το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, σύμφωνα με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

 

Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς, τόνισε: «Αύριο θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτά που θέλουμε. Ήρθαμε με στόχο τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Για εμάς σημασία έχει να νικήσουμε για να συνεχίσουμε την προσπάθεια για πρόκριση».

Ο Γεωργιανός προπονητής, ερωτηθείς αν περιμένει να δει ένα διαφορετικό Αστέρα, επεσήμανε: «Είδα τον Αστέρα με τον ΠΑΟΚ και μου άρεσε πολύ. Παρά το ότι έχανε, ανέτρεψε το παιχνίδι και πήρε αυτό που του άξιζε. Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα με παίκτες τεχνίτες, καλό προπονητή και ξέρουμε ότι μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Απουσιάζουν δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές μας όμως έχουμε άλλες επιλογές και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Το αφεντικό του ΑΠΟΕΛ, μετά από σχετική ερώτηση, ανέφερε για τα πλάνα του: «90% έχουμε αποφασίσει. Ακολουθεί η αυριανή μέρα και θα δούμε ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα αγωνιστούν».

Για το αν θα ξεκινήσει επιθετικά η ομάδα του, είπε: «Δεν θέλω να μπούμε το ίδιο όπως στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε αλλά όχι να έχουμε έντεκα παίκτες στην επίθεση χωρίς να προσέχουμε την άμυνα. Ένα παιχνίδι είναι 90 λεπτά, δεν έχει σημασία αν ξεκινήσεις επιθετικά».

Ερωτηθείς εάν ένα ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν αποτυχία, ο Τιμούρ Κετσπάγια τόνισε: «Δεν θα έλεγα αποτυχία, αλλά δεν συμφέρει σε κανέναν. Αυτό θα σημαίνει ότι η Σπάρτα παίζει δύο παιχνίδια στην έδρα της και μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Θέλουμε να φτάσουμε τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε πρόκριση με σπάρτα εντός έδρας. Αν ήταν πρώτη αγωνιστική θα ήταν καλή η ισοπαλία, όπως ήρθαμε θέλουμε μόνο νίκη»

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Μπόι Βάτερμαν ο οποίος ανέφερε από την πλευρά του: «Έχουμε δει τον Αστέρα, ο προπονητής μας έχει δει δύο παιχνίδια και μας έχει μιλήσει. Έχουμε ετοιμάσει το πλάνο και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί».

Για την παρουσία του κόσμου, ο Ολλανδός κίπερ επεσήμανε: «Είναι πάντα καλό να έχεις οπαδούς σε εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι η πρώτη ομάδα που παίζω και κουβαλά τόσο κόσμο εκτός. Είναι αυτό που λέμε παίκτης περισσότερο. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει, ο κόσμος θα είναι δίπλα μας να μας στηρίξει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο