Παναρκαδικός: Δηλώσεις μετά τη νίκη επί του ΑΟ Λεβάντε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Παναρκαδικό να διπλασιάζει τις νίκες του επικρατώντας του Λεβάντε με 2-0 και αν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέα με την Καλαμάτα.

 

Δηλώσεις μετά τη νίκη επί του ΑΟ Λεβάντε

 
 

Γιώργος Αντωνόπουλος: «Είχαμε διάθεση και πάθος»

Αναλυτικά όσα είπα ο Γιώργος Αντωνόπουλος:

Για το παιχνίδι: «Σήμερα παίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί όπως είχαμε πει με τα παιδιά όλη την εβδομάδα ότι το Λεβάντε έρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα και θα αγωνιστεί με πάθος και συγκέντρωση για να αντισταθμίσει λίγο την ήττα της πρώτης αγωνιστικής.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίχτες μου γιατί πήραν το παιχνίδι πολύ σοβαρά, ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και είχαν πολύ πειθαρχία. Δεν δώσαμε το δικαίωμα στην ομάδα του Λεβάντε να μας κάνει ευκαιρίες και εμείς είχαμε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Σίγουρα υπήρχαν και στοιχεία μέσα στο παιχνίδι που δεν θα θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα όμως και αυτό είναι φυσιολογικό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ νευρικότητα και δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να έχουμε σωστές αποφάσεις αλλά υπήρχε μεγάλη διάθεση και πάθος από όλα τα παιδιά και σε αυτό τους δίνω πάρα πολλά συγχαρητήρια».

Για το αν ανεβαίνει η ψυχολογία της ομάδας: Σίγουρα αυτό μπορεί αν βοηθήσει ψυχολογικά τα παιδιά αλλά εμείς έχουμε πει κάτι από την αρχή της χρονιάς ότι κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πως πρέπει να έχουμε ισορροπία στα συναισθήματα μας. Όταν κερδίζουμε ένα παιχνίδι δεν θα πρέπει να πετάμε στα σύννεφα αλλά και όταν κάτι δεν πάει καλά δεν θα πρέπει να βάζουμε το κεφάλι κάτω. Πιστεύω όμως πως οι δύο αυτές νίκες θα βοηθήσουν ψυχολογικά»

Για την βοήθεια στο σκοράρισμα για δεύτερο παιχνίδι από την άμυνα: «Το να σου δίνουν λύσεις πολλοί παίχτες στο παιχνίδι είναι σίγουρα ένα αβαντάζ το γεγονός αυτό. Εμείς δουλεύουμε σκληρά σε κάθε φάση όπως είναι και τα στημένα με πολλούς τρόπους έτσι ώστε να μπορούμε να πετυχαίνουμε κάποιο γκολ. Έτυχε το έβαλε ο Λεωνίδας, αύριο μπορεί να είναι κάποιο άλλο παιδί. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Λεωνίδα που τα έχει καταφέρει και συνεχίζουμε την δουλειά».

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο πραγματικά βοήθησαν πολύ την ομάδα μας και ήταν δίπλα στα παιδιά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού».

 

Λεωνίδας Καστριτσέας: «Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Καστριτσέας:

Για τον αγώνα και για τοπ γκολ που πέτυχε: « Αρχικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα έδειξε την σοβαρότητα που έπρεπε και για τον λόγο αυτό ήρθε και το αποτέλεσμα αυτό. Όσον αφορά εμένα δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ αλλά το γεγονός πως νικά η ομάδα, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, δείχνει διάθεση και πιέζει σε όλο το παιχνίδι»

Για την συνέχεια: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο επόμενος εμείς δεν βάζουμε ταβάνι και κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι κάθε φορά».

Για την διαχείριση του παιχνιδιού: «Πιστεύω πως παρά το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παιδιών η ομάδα είναι πολύ σοβαρή και αυτό ξεκινά μέσα από τις προπονήσεις και εμφανίζεται και στο γήπεδο γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά καθημερινά από τους προπονητές μας που μας καθοδηγούν σωστά. Οι οδηγίες ήταν να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον αγώνα όπως και έγινε μπήκε και το δεύτερο γκολ και κερδίσαμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο