ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΆλλα σπόρΕθνική Γυναικών volley... Χριστοδούλου: «Να ανταμείψουμε τον κόσμο με δύο νίκες»

Εθνική Γυναικών volley… Χριστοδούλου: «Να ανταμείψουμε τον κόσμο με δύο νίκες»

Μετά από δύο αγώνες εκτός έδρας, η Εθνική Γυναικών επιστρέφει στην Ελλάδα και την Μεγαλόπολη για τους αγώνες με την Γεωργία (21-22/8) και η Στέλλα Χριστοδούλου θέλει τη νίκη ως ανταμοιβή στους ανθρώπους της περιοχής που βοηθάνε την ομάδα.

Μετά τους αγώνες με Πολωνία και Ουγγαρία, η Εθνική Γυναικών επιστρέφει στην Ελλάδα για τα παιχνίδια με την Γεωργία την Παρασκευή και το Σάββατο 21 και 22 Αυγούστου στο κλειστό της Μεγαλόπολης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει το δύο στα δύο για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην τετράδα, με την πασαδόρο της ομάδας Στέλλα Χριστοδούλου μιλώντας στο volleyball.gr να τονίζει πως θέλει τις δύο νίκες ως ανταμοιβή στους ανθρώπους της περιοχής που έχουν βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα.

Στέλλα μετά από τους αγώνες σε Πολωνία και Ουγγαρία, επιστροφή στην Ελλάδα και την Μεγαλόπολη για τα ματς με την Γεωργία. Τι περιμένετε από αυτά τα δύο ματς;

«Περιμένουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε και τις δύο νίκες μέσα στην χώρα μας. Θα είναι δύσκολοι αγώνες, όπως άλλωστε και κάθε αγώνας στην διοργάνωση αυτή, αλλά εμείς θέλουμε να παίξουμε όπως μπορούμε και να κερδίσουμε».

Η Μεγαλόπολη αποτελεί το ορμητήριο της ομάδας από την αρχή της διοργάνωσης και σε αυτή την πόλη θα δώσετε τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εσάς;

«Η αλήθεια είναι πως εδώ οι άνθρωποι είναι υπέροχοι. Δεν έχουμε ζητήσει κάτι που δεν έχει γίνει. Πραγματικά θέλουμε τις δύο νίκη και ως ανταμοιβή για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Για τον κόσμο που είναι δίπλα μας από την πρώτη μέρα που ήρθαμε στην Μεγαλόπολη».

Μένουν δύο αγωνιστικές και τέσσερα παιχνίδια, η πρόκριση στην τετράδα είναι εφικτή;

«Εμείς θέλουμε να την κάνουμε εφικτή. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι μεμονωμένα. Να παίρνουμε από κάθε παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούμε. Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αν μπορούμε θα τα πάρουμε και τα τέσσερα αν και μπορεί να μην χρειαστεί, όσον αφορά την πρόκριση. Εμείς πάντως κοιτάζουμε τι θα κάνουμε εμείς σε κάθε ματς ξεχωριστά».

Και δύο λόγια για την Γεωργία, την προσεχή μας αντίπαλο

«Αυτό που έχουμε καταλάβει με βάση όσα παιχνίδια έχουμε παίξει, είναι πως ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας είμαστε εμείς. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας και έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές, αλλά ξαναλέω πως από εμάς εξαρτάται».

Μετάβαση στο περιεχόμενο