Η ΑΕΚ Τρίπολης έπαιξε Πινγκ πονγκ στην πλατεία Άρεως

«To τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρησης της ΑΕΚ Τρίπολης στο "επιλέγω ζωή" » Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2026, το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης «έστησε» τα τραπέζια  του αθλήματος , στην πλατεία Άρεως και με αθλητές του τμήματος αλλά και

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2026, το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης «έστησε» τα τραπέζια του αθλήματος , στην πλατεία Άρεως και με αθλητές του τμήματος αλλά και τον προπονητής τους κο Ιωάννη Λεμπέκο συμμετείχαν στην δράση “επιλέγω ζωή “.

Σε μια εκδήλωση που είχε διάρκεια 4 ώρες μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν Πινγκ πονγκ και με την βοήθεια του τμήματος της ΑΕΚ Τρίπολης να μάθουν τα πρώτα ” μυστικά” του αθλήματος.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχε το μέλος του και Άμισθος Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς κος Ειρηναίος (Ρένως) Πετρόπουλος! Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης Βαλασόπουλος Παναγιώτης και το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές τους για την συνολική παρουσία τους αλλά ιδιαίτερα ευχαριστούν την προπονητική ομάδα με επικεφαλής τον κο Ιωάννη Λεμπέκο για την ιδιαίτερα τιμητική συμμετοχή τους!

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τρεις άνδρες σε Κόρινθο, Μονεμβασιά και Τριφυλία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατασχέτοντας 107 δισκία και μικροποσότητες κάνναβης.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι. Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Γορτυνίας

Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα ενόψει ισχυρών βροχών και καταιγίδων από την Κυριακή 1 έως τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026, ενώ ο Δήμος απευθύνει συστάσεις στους πολίτες.
00:14:56

«Από τα παλιά»… Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

«Από τα παλιά»… Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

53χρονος πυροβόλησε κα σκότωσε τον 57χρονο αδερφό του, έπειτα από διαπληκτισμό

Ένας 53χρονος συνελήφθη στη Λακωνία, αφού εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Αερόπολης, με την κατηγορία ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 57χρονο έπειτα από διαπληκτισμό.