Νικητής της Αρκαδικής αναμέτρησης ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης επί του Γ.Σ.Μ Λύκαια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε η γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης στο ενεργητικό της επικρατώντας στο κλειστό της Τρίπολης σχετικά εύκολα των Λυκαίων Μεγαλόπολης με 3-1 .

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια της Τρίπολης δεν ξεκίνησαν καλά. Μπήκαν μουδιασμένα στο παρκέ χωρίς ρυθμό επηρεασμένα και από την έλλειψη αγωνιστικής δράσης δυο εβδομάδων. Αποτέλεσμα αυτών ήταν το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο πόντο μέχρι τα 15.Τα Λύκαια πήραν το προβάδισμα 20-17 , 24-19 για να το κατακτήσουν με 25-20.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με τον ΑΣΠΕΤ να βγάζει αντίδραση και με πρώτο όπλο το σέρβις να μπαίνει δυνατά και αποφασισμένα στο παιχνίδι παίρνοντας από την αρχή ένα μικρό προβάδισμα όπου στην εξέλιξη του σετ η διαφορά έφτασε και στους οχτώ πόντους με 24-16 κατακτώντας το τελικά με 25-17.

Στο τρίτο σετ τα κορίτσια της Τρίπολης είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα με πολύ καλές πρώτες μπάλες κυρίως από την Νικητοπούλου, Ζάβου, Χρονοπουλου, έχοντας σαν αποτέλεσμα να βγουν σωστές και επιτυχημένες επιθέσεις ,δεν άφησαν στην αντίπαλη ομάδα κανένα περιθώριο αντίδρασης αφού έφτασαν να προηγούνται με 21-7 για να το πάρουν κι αυτό το σετ με 25-12.

Το τέταρτο σετ κύλησε περίπου όπως τα δυο προηγούμενα με τον ΑΣΠΕΤ να έχει βρει ρυθμό και με ανεβασμένη ψυχολογία να παίζει σπουδαίο βόλεϊ προσφέροντας ωραίο θέαμα με εντυπωσιακά τελειωμένες επιθέσεις πρώτου χρόνου κυρίως από την Ζάβου, με την Καραλέκα να την βρίσκει με κλειστά μάτια αλλά και μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση, με τις Χρονοπούλου Πεντεφούντη από το τέσσερα και τις Αλεξοπούλου και Σιάννα από το δυο.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική πριν τα play off ανόδου ο ΑΣΠΕΤ θα αγωνιστεί στην Μεσσήνη με την τοπική ομάδα. Να θυμίσουμε ότι ο ΑΣΠΕΤ έχει ήδη εξασφαλίσει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα παίζοντας στα play off με τον τρίτο στην βαθμολογία που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Δίων Κυπαρισσίας τον οποίο τον έχει 2-0 νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για να θέλει άλλη μια στην Τρίπολη για να φτάσει στις τρεις και να περάσει στον τελικό .

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Χρονόπουλος Γιώργος) ΠΕΝΤΕΦΟΥΝΤΗ, ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ , ΣΙΑΝΝΑ ΖΑΒΟΥ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΑΛΕΚΑ,ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
Γ.Σ.Μ. ΛΥΚΑΙΑ:ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Α., ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Χ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΥΡΕΤΑ, ΜΠΑΖΙΩΤΗ, ΜΠΟΥΡΑΝΗ, ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ, ΡΟΖΟΛΗ, ΣΤΑΘΟΥΡΟΥ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Β. Κικίλιας: Συστήσαμε στην Τρίπολη την μεγαλύτερη μονάδα ΕΜΟΔΕ σε όλη την Ελλάδα

"Συστήσαμε στην Τρίπολη την μεγαλύτερη μονάδα ΕΜΟΔΕ (Ειδική Μονάδα...

Μεσσηνία: Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (7.5.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του...

Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες προστασίας του υπουργείου Υγείας

Συστάσεις για την προστασία από το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης που...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο